Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela SS III

<< < (58/70) > >>

Tita:
Aha, tako ga vi torej razumete. :D Njegova ''ubesedena'' različica v angleščini je 'roll eyes' (torej 'zavijanje z očmi') in zato ga jaz bojl tako razumem in sem potem kakšno objavo potem malce drugače interpretirala kot je bilo mišljeno. :D

nensi:

--- Quote from: pikica on November 17, 2007, 12:09:58 PM ---Aha, tako ga vi torej razumete. :D Njegova ''ubesedena'' različica v angleščini je 'roll eyes' (torej 'zavijanje z očmi') in zato ga jaz bojl tako razumem in sem potem kakšno objavo potem malce drugače interpretirala kot je bilo mišljeno. :D

--- End quote ---

::) moj ponavadi hudomušno zavija z očmi, negativno pa ne.

Andres:

--- Quote from: nensi on November 17, 2007, 12:04:57 AM ---Potem pa najbolje da nam kak avtobus rezerviraš, pa za spremembo pridemo kar vsi zainteresirani forumovci do tebe, saj tudi še (že dolgo...) nismo bili tam.  :o

--- End quote ---

Avtobus rezerviram brez problema. Sedaj je vprašanje le kakšen naj bo. Mini ali tisti navaden avtobus?  Decembra kot opažam bo letos pri meni fešta. Vabljeni.

Andres

Tea:
Uh, bo treba šparat za bencin  ;D

nensi:

--- Quote from: Tea on November 17, 2007, 07:35:44 PM ---Uh, bo treba šparat za bencin  ;D

--- End quote ---

Jaz z veseljem svojo forumsko-hotelsko novembersko plačo prispevam v fond za bencin  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version