Author Topic: Webinarji  (Read 7448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Webinarji
« on: March 31, 2014, 09:53:49 AM »
Zdravo,

ker se sem pa tja najde tudi kak FREE webinar, predlagam, da tukaj posredujemo povezave, katerih webinarjev se lahko udelezite.

Jaz danes dodajam link webinarja s podrocja astrologije in Aprilskega dogajanja.

Mimogrede, pride kdaj komu kaj prav :) (tematike bodo razlicne, od prodaje, marketinga, astrologije, itd... )

FREE Webinar – 2014 Celestial Temple

Simone_Kyrona:  My beautiful friend Kyrona has invited me to join her on her ‘April 2014 Celestial Temple Webinar’.

Together Kyrona & I will help you understand why the month of April is so important, we will discuss the 4 big power portals occurring during the April Eclipse Cauldron & offer you lots of practical wisdom & guidance, in relation to how you can most wisely navigate this time and make the most of its incredible potential!  We will be sharing our thoughts, many healing gifts to empower your journey and guiding a very SACRED MEDITATION experience.

The event is FREE, however you must register for the event.. particularly as spaces to attend the live on-line event are limited.

The event will  FULLY RECORDED so if you are not able to make it live, you can still benefit from all the frequencies, wisdom’s & gifts we share!  The recording will be available within hours of the event wrapping up!

To register for this FREE event, please visit:

http://www.kyrona.com/special-event-april-2014-celestial-temple-thumbs-live-webinar/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Webinarji
« Reply #1 on: March 31, 2014, 11:38:20 AM »
Super ideja. Sicer se sama teh zadev časovno načeloma ne uspem udeleževati, mogoče bom pa zdaj nasla kaj v mojem "urniku".
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #2 on: April 02, 2014, 11:29:02 AM »
Še en zanimiv webinar prihaja, FREE na internetu, ce bi se ga kdo zelel udeleziti.

FREE: APR 5-ECLIPSES OF 2014 BY CHRISTINE ARENS

April 5, 2014 1:00 pm to 2:30 pm Pacific Daylight Time

Just in time for the total lunar eclipse on April 15, Christine Arens presents her annual rundown of this year’s eclipse cycles. Eclipse points are power points, and Christine will show how to time the full effects of each eclipse and describe how they may play out on the world scene.
Christine Arens, PTLMAFA, NCGR III,  is a member of the Kepler Board of Trustees and is on the AFA Board of Directors. She is a highly-respected teacher of Astrology, and a certified professional Astrologer through WSA and AFA. Christine currently is the President of Friends of Astrology, the oldest astrological organization in the Midwest and fourth oldest in the United States

Spodaj prilagam povezavo:

http://www.kepler.edu/home/index.php/events-kepler/webinars/509-eclipses-of-2014

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #3 on: April 15, 2014, 09:33:57 PM »
Če koga slučajno zanima :)

jutri na sporedu v slovenscini webinar:

http://www.svete-aktivacije.com/webinarji.html

WAKE UP #1: V 4 TEDNIH DO BOLJŠIH ODNOSOV
Picture
Dvignite svojo vibracijo zavesti in ustvarite boljše življenje. V teh serijah bomo aktivirali določene Svete Aktivacije in vas odklopili od kolektivne, verske in genetske zavesti o odnosih.

1. teden: Odnos s samim seboj (2.4.2014)
2. teden: Partnerski odnosi (9.4.2014)
3. teden: Družinski odnosi (16.4.2014)
4. teden: Odnosi z vrstniki (23.4.2014)

Na vsakem webinarju bomo aktivirali 2 aktivaciji in čistili podzavestne vzorce ter tako razreševali blokade v podzavesti. Aktivirali bomo tudi naslednje aktivacije, ki nam bodo olajšale delo: Kristusova zavest zavedanja, Mati Marija, Mati magdalena, Sveta Seksualnost, Sorodna duša, Ponovna povezava z notranjim otrokom, Družinska postavitev in Kastni sistem.

Kdaj: Vsako sredo: od 20:00-21:00
Kje: online (potrebujete slušalke ali zvočnike in skype)
Cena za posamezen webinar: 55€
Cena za paket 4 webinarjev: 150€ (vaš prihranek 70€)

Nakazilo lahko izvršite preko paypala ali na TRR spodaj pred udeležbo na webinarju.

Obvezne so prijave na romana@energija24.si, s pripisom: (napišite, za kateri webinar se prijavljate)
WAKE UP #2: V 4 TEDNIH DO BOLJŠEGA ZDRAVJA
Picture
Dvignite svojo vibracijo zavesti in ustvarite boljše življenje. V teh serijah bomo aktivirali določene Svete Aktivacije in vas odklopili od kolektivne, verske in genetske zavesti o boleznih in ojačali vašo zavest o zdravju.

1. teden: Odklepanje genetskih vzorcev bolezni (30.4.2014)
2. teden: Ponovna povezanost s telesom (7.5.2014)
3. teden: Odpravljanje odvisnosti (14.5.2014)
4. teden: Vzpostavitev ravnovesja (21.5.2014)

Na vsakem webinarju bomo aktivirali 2 aktivaciji in čistili podzavestne vzorce ter tako razreševali blokade v podzavesti. Aktivirali bomo tudi naslednje aktivacije, ki nam bodo olajšale delo: Mojzesove kode, Super DNK, Odpravljanje odvisnosti, Ponovna povezava z brezpogojno ljubeznijo, Srčni center, Pomladitev organov, Ravnovesje možganov, Hormonsko ravnovesje.

Kdaj: Vsako sredo: od 20:00-21:00
Kje: online (potrebujete slušalke ali zvočnike in skype)
Cena za posamezen webinar: 55€
Cena za paket 4 webinarjev: 150€ (vaš prihranek 70€)

Nakazilo lahko izvršite preko paypala ali na TRR spodaj pred udeležbo na webinarju.

Obvezne so prijave na romana@energija24.si, s pripisom: (napišite, za kateri webinar se prijavljate)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #4 on: April 19, 2014, 01:45:56 PM »
Voila, delim z vami.

Našla sem na internetu eno zelo zanimivo stran, ki vam lahko pride prav.

Na njej so objavljeni različni webinarji (seminarji na internetu), ki so povsem brezplacni, in si jih lahko ogledate kadarkoli. Teme so razlicne, od business tem, do marketinga, prodaje, ...

Oziroma seznam spodaj:

ARTS & CULTURE (2)
BUSINESS (494)
COMMUNICATION & MEDIA (15)
DOING BOTH: INDER SIDHU (5)
ECONOMY (11)
EDUCATION (38)
ENVIRONMENT & ENERGY (5)
GETTING MORE OUT OF WEBEX (29)
HEALTH & FITNESS ( 8 )
INNOVATION (10)
OTHER (9)
PERSONAL GROWTH (6)
SCIENCE & TECHNOLOGY (62)

Prijetno brskanje in ucenje vam zelim!

http://www.webex.com/webinars/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: September 23, 2014, 04:48:10 AM »
Če govorim samo iz sebe bi rekel, da mene odbija že beseda webinar.  Kupleraj mi je bolj priljubljena beseda kot webinar.  Nenazadnje pa sem tudi malo našpičen nad to slovensko mentaliteto, ki nič ne more prevesti takrat ko je čas, za nazaj je pa potem težko. Tako so nastali ruterji in džakuziji, tudi webinarji in oh in joj. Islandcev je smao   300 000 toda svoj jezik ohranjajo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: September 23, 2014, 10:12:13 AM »
Kupleraj mi je bolj priljubljena beseda kot webinar. 

Tud če ne bi povedal bi vedli  ;D ;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: September 23, 2014, 10:19:40 AM »
Kupleraj mi je bolj priljubljena beseda kot webinar. 

Tud če ne bi povedal bi vedli  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Res je.
9ZK 674