Author Topic: Predpraznična mrzlica  (Read 8732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maša

• Novinec
  • *
Predpraznična mrzlica
« on: December 05, 2008, 08:06:43 AM »
Pred zaključno bilanco
Tokrat ne bomo izgubljali besed ob predpraznični potrošniški mrzlici. Pogled na prepolne vozičke vam lahko pove, kako velika je luknja, ki jo nekateri poskušajo zapolniti s hrano, in kolikšno je pomanjkanje brezpogojne ljubezni, ki jo poskušamo kupiti, ali se odkupiti z darili.
Namesto počitka in poglobljenega premisleka o vsem, za kar smo porabili dneve v tem letu, bo večina ta mesec svoje telo znova zelo neljubeče posiljevala s hrano, pijačo in stiki z ljudmi, na primer s poslovnimi partnerji in sodelavci, ki jih »morajo oddelati« samo zato, ker se ob koncu leta to »spodobi«.
Ali boste imeli dovolj moči za ohranjanje lastne prisotnosti kljub pričakovanjem vaših gostiteljev, kolegov, poslovnih partnerjev? Škoda bi bilo zamuditi dragoceno energijo, ki jo ponuja kozmični in energijski konec leta. To je čas za umiritev, premislek, naravnavanje lastne notranje smeri.
Zato ves hrup, pohlep, požrešnost in s smehom prikrito žalost v teh dneh jemljite predvsem kot izziv. Okrog vas je zagotovo veliko ljudi, ki si bolj želijo vaše prisotnosti kot vaših daril in postrežbe s pecivom.
Če pa vse to že veste, potem se poskusite izogniti še zadnji pasti – da bi svoje okolje, ki tega ne dojema, kritizirali in poskušali spreobrniti. Prepričati ne morete nikogar. Lahko pa tudi tisti, ki nočejo slišati in razumeti, v vaši bližini začutijo brezpogojno ljubezen.
Bodite sprememba, ki si je želite na svetu.
Sanja Lončar

In naša izbira je, kaj bomo izbrali :-\

Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Predpraznična mrzlica
« Reply #1 on: December 05, 2008, 11:03:19 AM »
Mene že par let ta potrošniška mrzlica in prednovoletne zabave ne ganejo, tako, da sem že natrenirana. Mi je pa lepo se sprehodit po mestu, kjer so lučke in je vse lepo okrašeno, pa še ljudje so nekoliko bolj prijazni in se čuti malček drugačna energija. Četudi se morda vsi tega ne zavedajo, se mi zdi, da se delček te angelske enregije dotakne vsakogar, vsakega na svoj način... ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: December 05, 2008, 11:24:49 AM »
Mene že par let ta potrošniška mrzlica in prednovoletne zabave ne ganejo, tako, da sem že natrenirana. Mi je pa lepo se sprehodit po mestu, kjer so lučke in je vse lepo okrašeno, pa še ljudje so nekoliko bolj prijazni in se čuti malček drugačna energija. Četudi se morda vsi tega ne zavedajo, se mi zdi, da se delček te angelske enregije dotakne vsakogar, vsakega na svoj način... ang:

Ja, tudi meni se zdi, da je ta angelska energija vedno bolj prisotna... ang: v bistvu pa niti nimam več toliko stika z ljudmi, ki so obsedeni s temi prazniki ::)
Moji večerni sprehodi po Gorici pa so v tem času pogostejši...res uživam :D :D :D
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Princes

• Mojster
« Reply #3 on: December 05, 2008, 12:33:32 PM »
Zelo lep prispevek Maša. Tudi sama sem v tem času rada s svojimi najdražjimi v toplini in tišini doma.

Ko že moram v nakupovalni center, potem priden ven kot prazna vreča, izmozgana, nekaj mi izpije energijo, zato se, če le morem izognem temu. Množica me ubija, čebljanje je nemogoče. Gorica je pa res romantična zvečer in zjutraj v soju lučk.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #4 on: December 05, 2008, 02:14:44 PM »
Pred zaključno bilanco
Tokrat ne bomo izgubljali besed ob predpraznični potrošniški mrzlici. Pogled na prepolne vozičke vam lahko pove, kako velika je luknja, ki jo nekateri poskušajo zapolniti s hrano, in kolikšno je pomanjkanje brezpogojne ljubezni, ki jo poskušamo kupiti, ali se odkupiti z darili.
Namesto počitka in poglobljenega premisleka o vsem, za kar smo porabili dneve v tem letu, bo večina ta mesec svoje telo znova zelo neljubeče posiljevala s hrano, pijačo in stiki z ljudmi, na primer s poslovnimi partnerji in sodelavci, ki jih »morajo oddelati« samo zato, ker se ob koncu leta to »spodobi«.
Ali boste imeli dovolj moči za ohranjanje lastne prisotnosti kljub pričakovanjem vaših gostiteljev, kolegov, poslovnih partnerjev? Škoda bi bilo zamuditi dragoceno energijo, ki jo ponuja kozmični in energijski konec leta. To je čas za umiritev, premislek, naravnavanje lastne notranje smeri.
Zato ves hrup, pohlep, požrešnost in s smehom prikrito žalost v teh dneh jemljite predvsem kot izziv. Okrog vas je zagotovo veliko ljudi, ki si bolj želijo vaše prisotnosti kot vaših daril in postrežbe s pecivom.
Če pa vse to že veste, potem se poskusite izogniti še zadnji pasti – da bi svoje okolje, ki tega ne dojema, kritizirali in poskušali spreobrniti. Prepričati ne morete nikogar. Lahko pa tudi tisti, ki nočejo slišati in razumeti, v vaši bližini začutijo brezpogojno ljubezen.
Sanja Lončar

Tele božične praznike leto ob finančni krizi, ki se še najbolj kaže ravno na Islandiji doživljam prav prijetno. Nikjer ni nobene reklame, na radiu vrtijo neprimerno manj božičnih pesmi, domov dobim skoraj nič reklamnega materiala trgovcev. 
Skratka idealni ćas, da se ta praznik spet postavi na prvotne noge, ko ga grosisti niso zlorabljali v svoje namene.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #5 on: December 05, 2008, 04:43:16 PM »
Pred zaključno bilanco
Sanja Lončar

Tele božične praznike leto ob finančni krizi, ki se še najbolj kaže ravno na Islandiji doživljam prav prijetno. Nikjer ni nobene reklame, na radiu vrtijo neprimerno manj božičnih pesmi, domov dobim skoraj nič reklamnega materiala trgovcev. 
Skratka idealni ćas, da se ta praznik spet postavi na prvotne noge, ko ga grosisti niso zlorabljali v svoje namene.

Andres

Andres, ko si to pisal, si pisal s podporo angelov (štirice v postu). Očitno se strinjajo z napisanim :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline skorpijonka82

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: December 09, 2008, 12:00:59 PM »
Se strinjam. Tudi jaz ne prenesem trgovskih centrov, slabega zraka, grebatorskega nakupovanja, ipd.

Grem raje na en odličen sprehod, vse nakupim v najmanjši trgovini v 10min.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #7 on: December 09, 2008, 01:08:37 PM »
Andres, ko si to pisal, si pisal s podporo angelov (štirice v postu). Očitno se strinjajo z napisanim :)

Sem pa res številke nekako potrofil.  No, potemtkaem naslednjega božiča v Sloveniji ne bo več toliko nakupovanj kot letos in pretekla leta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858