Tudi jaz opažam, da so ljudje glede seksa zelo zategnjeni. Vsaj pri nas. Z mojo mamo in očetom se doma nismo kaj preveč podovarjali o tem, spomnim se, ko sem dobila menstruacijo in mama mi je brez besed prinesla vložek, jaz pa v jok, da pleničk pa že ne bom nosila... Vse, kar sem o seksu izvedela, sem izvvedela iz drugih virov. Z mojima otrokoma nimamo takih "tabu ukrepov", pogovarjamo se o vsem, ravno tako o seksu. Tudi jaz imam nadobudnega dvanajstletnika, ki ga že krepko razmetava, pa mu včasih povem kako na to temo, če ga zanima. Mi pri tem res nimamo ovir.
Videla pa sem tudi, da se folk v seksu sploh ne zna sprostit. Ker sem bolj tantrično naučena, se pri seksu enostavno sprostim in pozabim na vse okoli mene in gledam, da je partner tudi zadovoljen....Mislim, da sem dokaj odprta pri tem, tudi ljudem dajem nasvete, kaj in kako, če me kdo vpraša...Ampak ne štekam pa nečesa: če se pogovarjamo o hrani, pijači, spanju itd....torej o osnovnih človekovih potrebah, zakaj se ne boi še odprto pogovarjali o seksu???? ???