PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma še dva dni pa mi ne bo treba več sanjati o snegu in kučici sn že na rogli čeprav bi bilo lepo, da bi se to že zgodilo.Sicer pa nensi pomagaj si sam in vsi ostali ti bomo pomagali.
Quote from: bik7 on October 24, 2007, 09:36:20 PMMa še dva dni pa mi ne bo treba več sanjati o snegu in kučici sn že na rogli čeprav bi bilo lepo, da bi se to že zgodilo.Sicer pa nensi pomagaj si sam in vsi ostali ti bomo pomagali.Bik, sem zaznala poudarek "ti bomo pomagali" v tvojem odgovoru. A mi kar naslov pa številko hišice pošlješ, ha ha.
V tem trenutku bi še malo mojčkanja
Quote from: nensi on October 24, 2007, 10:23:00 PMQuote from: bik7 on October 24, 2007, 09:36:20 PMMa še dva dni pa mi ne bo treba več sanjati o snegu in kučici sn že na rogli čeprav bi bilo lepo, da bi se to že zgodilo.Sicer pa nensi pomagaj si sam in vsi ostali ti bomo pomagali.Bik, sem zaznala poudarek "ti bomo pomagali" v tvojem odgovoru. A mi kar naslov pa številko hišice pošlješ, ha ha. Nensi ti kr prit so še dve posli fraj v soboto zgodaj boš vidla srebrno črtu skuzi ljubljanu če boš bolj pozorno gledala proti njej mislim Ljubljani. Taka simpatikona ku ti je zmeraj dobrodošla. Le opozorilo no to boš zvedela na Rogli
Quote from: Tea on October 25, 2007, 06:16:59 AMV tem trenutku bi še malo mojčkanja pa kje sta vidva nasla to besedo??
Quote from: apemaya on October 25, 2007, 08:10:44 PMQuote from: Tea on October 25, 2007, 06:16:59 AMV tem trenutku bi še malo mojčkanja pa kje sta vidva nasla to besedo?? To je pa plejaščina, Apameja
Plejade so v ozvezdju Bika, tam nekje kjer ima Bik Sonce /cilj/ in jaz Luno /dom/. Torej me je očitno našel in govoriva pač po domače
...sla v eno fajn restavracijo in uzivala v gurmaskih dobrotah in biserih vinskih kleti, ob tem pa imela razgled na mesto osvetljeno s 1001 lucko. Pa bila bi v dobri druzbi ljudi s katerimi bi se nasmejali in pogovarjali do poznih ur.oh, ja :-[najboljs, da si grem