Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
tadeja11:
--- Quote from: gericom on March 04, 2011, 08:43:24 AM ---Mene pa zanima kako bo s posli v katere vlagam ;D
--- End quote ---
Posli bodo :) Kako bodo je pa odprto vprašanje. Vse je odvisno od tebe. Če zaupaš, če aktivno iščeš prave načine, se bodo definitivno odpirale nove ponudbe in še boljše priložnosti. Ampak nič čakat, pomembno je delo in akcija ves čas.
In bodi kot drevo - pomembne so močne korenine in široko razvejane ter upogljive veje, kar pomeni, da se lahko ob počnejšem vetru vedno prilagodiš spremembam, in zaradi močnih korenin, pelješ ta svoj posel v smer, kamor piha veter. Si na pravi poti in imaš duhovno podporo. Samo pogumno novim izzivom naproti ang: ang: ang:
skorpijonka:
Mene pa zanima, kako bo zdaj naprej. Bo vse v redu?
Itak, da bo. Ampak, bi morala biti na kaj pazljiva? Hvala.
Škratinja Nagaya:
Spet jaz težim. ::)
Prosim za sporočilo glede neke relacije... razmišljam zelo močno, kaj se imam iz tega za naučit. Morda tudi - kaj se ima nasprotna stran iz tega za naučit.
Morda mi lahko kaka karta malo pomaga razsvetlit obzorje.
Najlepša hvala! ang: :-*
Tea:
--- Quote from: skorpijonka on March 04, 2011, 09:28:34 AM ---Mene pa zanima, kako bo zdaj naprej. Bo vse v redu?
Itak, da bo. Ampak, bi morala biti na kaj pazljiva? Hvala.
--- End quote ---
Predvsem si privošči dihat, uživat v zraku, svobodi in osvežitvi. Ta trenutek je narava tista, ki ti je lahko zelo blizu in bo poskrbela za tvojo regeneracijo.
Tea:
--- Quote from: Pika on March 04, 2011, 02:11:55 PM ---Spet jaz težim. ::)
Prosim za sporočilo glede neke relacije... razmišljam zelo močno, kaj se imam iz tega za naučit. Morda tudi - kaj se ima nasprotna stran iz tega za naučit.
Morda mi lahko kaka karta malo pomaga razsvetlit obzorje.
Najlepša hvala! ang: :-*
--- End quote ---
Ko delaš najboljše zase, delaš dobro tudi za druge. Sledi le svojemu srcu in intuiciji in ne oziraj se na druge. Uspeh, če si podjetna in samostojna ..........
Tole mi je nekam znano.
Če že sprašuješ o učenjih: menda je najbolje se osamosvojit in biti brez pričakovanj do drugih.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version