Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo - 12. del  (Read 63134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Angelske karte - osebno sporočilo - 12. del
« Reply #345 on: February 09, 2012, 09:50:47 AM »
Super Nena in Maja, da vama je sporočilo bilo v pomoč  :-* Mihaelove karte še imam na šihtu, tako da...

Aja, Nena. Zate sta mi včeraj padli iz kupa še karti, eno sporočilo je bilo, da so angeli s tabo. Da bodi pozorna na njihova sporočila v fizičnem svetu, recimo, če boš kakšno stevilko, stvar ali kaj videla po trikrat... Da opazuj. In drugo, da boš varna na poti, da se priporočaj svetniku (pozabila ime), ki je zavetnik potovanj. Tako...raje ti povem, če ti kaj pomeni  :D
« Last Edit: February 09, 2012, 09:55:37 AM by Rena »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #346 on: February 09, 2012, 10:06:30 AM »
Taja6, kot sem rekla, zate še Mihaelovo sporočilo:

Če si zmedena zaradi nasprotujočih si občutkov in nisi prepričana, v katero smer bi šla, ti bo Mihael pomagal, da se poglobiš v svoja čustva in prideš no notranjega središča resnice. Zapisuj si vse, kar misliš in čutiš, brez cenzuriranja lastnih besed, brez popravljanja. To ti bo v pomoč za razsvetlitev do nadaljnih korakov.
Dodatni možni pomen karte: piši, ustvarjaj, to je del tvojega božanskega namena...  :-*

Naključna misel Louise L. Hay:
Hranite svojo dušo tako, da se družite z duhovno ozaveščenimi pozitivnimi posamezniki in z branjem knjig ter poslušanjem kaset razsvetljenih avtorjev (evo, knjige, pisanje...  ;) )
in
Ne čakajte, da bi postali popolni, da bi se vzljubili. Vi ste že popolni, prav tu in prav zdaj.  :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #347 on: February 09, 2012, 10:09:46 AM »
Super Nena in Maja, da vama je sporočilo bilo v pomoč  :-* Mihaelove karte še imam na šihtu, tako da...

Aja, Nena. Zate sta mi včeraj padli iz kupa še karti, eno sporočilo je bilo, da so angeli s tabo. Da bodi pozorna na njihova sporočila v fizičnem svetu, recimo, če boš kakšno stevilko, stvar ali kaj videla po trikrat... Da opazuj. In drugo, da boš varna na poti, da se priporočaj svetniku (pozabila ime), ki je zavetnik potovanj. Tako...raje ti povem, če ti kaj pomeni  :D

O hvala....Super Rena :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Opal

• Mojster
« Reply #348 on: February 09, 2012, 10:51:01 AM »
Rena, te lahko še jaz lepo prosim za eno sporočilo ....  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #349 on: February 09, 2012, 11:42:11 AM »
Opal, zate sem potegnila isto sporočilo kot za Tajo6  :D. Če te medejo nasprotujoči si občutki, če nisi prepričana, kaj bi storila v prihodnje, ti bo nadangel Mihael stal ob strani, da boš lahko sčistila plasti navlake, ki ti zakriva pogled. Sama pa v roke pisalo in piši, piši, piši, kar ti pade na pamet, ne glede na to, kako bo zgledalo potem, ko boš brala. Nič cenzure  ;D

Misel Louise L. Hay: Resnično ljubite svojega bližnjega tako kot ljubite sebe. V teh preprostih besedah se skriva toliko moči  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #350 on: February 09, 2012, 02:18:49 PM »
Opal, zate sem potegnila isto sporočilo kot za Tajo6  :D. Če te medejo nasprotujoči si občutki, če nisi prepričana, kaj bi storila v prihodnje, ti bo nadangel Mihael stal ob strani, da boš lahko sčistila plasti navlake, ki ti zakriva pogled. Sama pa v roke pisalo in piši, piši, piši, kar ti pade na pamet, ne glede na to, kako bo zgledalo potem, ko boš brala. Nič cenzure  ;D

Misel Louise L. Hay: Resnično ljubite svojega bližnjega tako kot ljubite sebe. V teh preprostih besedah se skriva toliko moči  :-*

Hvalaaa  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #351 on: February 10, 2012, 12:55:14 AM »
Tu bo pa treba novi, torej 13. del odpreti.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858