Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
sasa:
--- Quote from: Maja on September 22, 2011, 06:58:09 PM ---
--- Quote from: Gaja on September 22, 2011, 05:39:14 PM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AM ---Eno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... :'(
--- End quote ---
Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.
Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje.
:-* Gaja
--- End quote ---
Kaj pa, če te mečne mišice bolijo?
--- End quote ---
Niso bile mečne mišice, bila je prav žila, ker jo čutim. Isto je bilo kar nekaj časa nazaj, dejansko sem čutila celotno veno, prou bolela me je. Če bi bile mišice, bi bilo drugače.
Maja:
--- Quote from: sasa on September 23, 2011, 06:16:12 AM ---
--- Quote from: Maja on September 22, 2011, 06:58:09 PM ---
--- Quote from: Gaja on September 22, 2011, 05:39:14 PM ---
--- Quote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AM ---Eno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... :'(
--- End quote ---
Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.
Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje.
:-* Gaja
--- End quote ---
Kaj pa, če te mečne mišice bolijo?
--- End quote ---
Niso bile mečne mišice, bila je prav žila, ker jo čutim. Isto je bilo kar nekaj časa nazaj, dejansko sem čutila celotno veno, prou bolela me je. Če bi bile mišice, bi bilo drugače.
--- End quote ---
Treba skrbet za vene ...
Gaia:
--- Quote from: hannah on September 22, 2011, 07:57:37 PM ---Mene tudi večkrat bolijo meča, imam občutek, da mi bo razneslo žile na spodnjem delu nog, pri teku se utrudim v meča (za pop*)...
Pri meni je to zaradi krčnih žil.
Goga, kakšna pa so temeljna prepričanja za krčne žile?
--- End quote ---
Glej prepričanja, ki sem jih naštela Saši. Žile se lahko krčijo tudi takrat, kadar ljudje govorijo laži. Sicer pa bi v primeru bolečin v žilah priporočala, da izvedete vajo Pesem srca, da se srce znebi vseh odvečnih občutkov ter čustev. To vajo izvajamo na nadaljevalnem seminarju in aktivira drugo večno molekulo.
Maja:
Pa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor. ;)
hannah:
hvala :)
Maja, te vaje so res vredu. Prakticiram, samo kaj ko prevečkrat pozabim :-\
Saša - včasih si lahko pomagaš ublažiti bolečino s hladno vodo (tuš). Začneš pri gležnju in počasi greš do kolena. Pa ne sem biti preveč hladna voda.
lp
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version