Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del

<< < (16/66) > >>

Nena:

--- Quote from: sasa on April 26, 2011, 12:39:45 PM ---Eno vprašanje.

A se da recimo nathetkat, da dobim točno določeno temo za izpit na izpitu? Ne samo ta fora, da je opravljeno, ampak da dejansko dobim tisto, kar želim in posledično tudi znam? Potem bi mi celo ratalo diplomirat julija  ;D

--- End quote ---

Vse se da kar ti je zamisljivo ;)

nensi:

--- Quote from: sasa on April 26, 2011, 12:39:45 PM ---Eno vprašanje.

A se da recimo nathetkat, da dobim točno določeno temo za izpit na izpitu? Ne samo ta fora, da je opravljeno, ampak da dejansko dobim tisto, kar želim in posledično tudi znam? Potem bi mi celo ratalo diplomirat julija  ;D

--- End quote ---

mislim, da je problem pri tebi v tem, da ti ni predstavljivo, da diplomiraš julija, ko boš to ozavestila zakaj, bo ostalo piece of cake, vprašanja pa sploh ne relevantna  :o 8)

Zarja:

--- Quote from: Tea on April 12, 2011, 06:40:20 PM ---Ne vem, kako si zamišljate, da ne thetkate. Thetkamo itak da skoz .......

--- End quote ---

ta mi je všeč, skoz ja :)

me pa zanima neki, par dni nazaj sem mela tko žive sanje, take čustvene, da sem se prebudila, sej ne vem v ktero temo bi pasala, samo zanima me, če smo v tem času prebujanja v theta stanju, pa če lahko sanjam dam večjo pozornost ?

Gaia:

--- Quote from: Zarja on June 07, 2011, 04:53:36 PM ---
--- Quote from: Tea on April 12, 2011, 06:40:20 PM ---Ne vem, kako si zamišljate, da ne thetkate. Thetkamo itak da skoz .......

--- End quote ---

ta mi je všeč, skoz ja :)

me pa zanima neki, par dni nazaj sem mela tko žive sanje, take čustvene, da sem se prebudila, sej ne vem v ktero temo bi pasala, samo zanima me, če smo v tem času prebujanja v theta stanju, pa če lahko sanjam dam večjo pozornost ?

--- End quote ---

Sanjam lahko resnično daš večjo pozornost, ker na nek način odražajo tisto, kar se nahaja v tvoji podzavesti. Ko se prebujaš, nisi ravno v theti, ker si tam, ko sanjaš. Potem prehajaš iz thete, v alfo in nato v beto. To sicer drži za nekoga, ki ni theta praktik, za nekoga, ki je bolj zverziran pa lahko rečemo, da večino dneva preživi v theti.

Luna:
Danes sem se zbudila z zateklim, zasolzenim učkom. Pa me zanima na kaj naj bom pozorna, oz katera prepričanja naj prečekiram?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version