Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Projekt-manifestacija III.

(1/99) > >>

Andres:
Bomo šli kar od tu naprej, v tretjem delu.

Andres 

Andres:
Zadnji posti iz drugega dela so so tule spodaj.

--- Quote from: sasa on January 03, 2011, 12:05:20 AM ---
--- Quote from: Gaja on January 02, 2011, 10:57:27 PM ---Hvala, Saša. Bila sem zraven in nizala stvari kar v glavi. Zame nisi dobila nobenega posebnega sporočila?

--- End quote ---

Gaja, tebi je vse tko lepo šlo, da nisem niti rabila sporočila. Že ko sem te vidla poplesavat tam pod tistim prahom, je bilo dovolj zgovorno, ker si bla vsa vesela. Bila si v svojem svetu vsa lepo zadovoljna, kaj češ lepšega 
Itak ti bojo manifestacije vse šle  ;)

--- End quote ---

--- Quote from: Gaja on January 03, 2011, 12:06:36 AM ---
--- Quote from: sasa on January 03, 2011, 12:05:20 AM ---
--- Quote from: Gaja on January 02, 2011, 10:57:27 PM ---Hvala, Saša. Bila sem zraven in nizala stvari kar v glavi. Zame nisi dobila nobenega posebnega sporočila?

--- End quote ---

Gaja, tebi je vse tko lepo šlo, da nisem niti rabila sporočila. Že ko sem te vidla poplesavat tam pod tistim prahom, je bilo dovolj zgovorno, ker si bla vsa vesela. Bila si v svojem svetu vsa lepo zadovoljna, kaj češ lepšega  ;D

Itak ti bojo manifestacije vse šle  ;)

--- End quote ---

Super, duper. :D

--- End quote ---

Zarja:
Jaz sem pa še vedno znova fascinirana, kako se stvari zmanifestirajo....super vse skupaj.

Zarja:
čeprov......služba se mi še ni zmanifestirala :-\

Gaia:
Dragi moji,

Malo se mi je zakomplicirala situacija z novim poslovnim prostorom (briši-briši). Mslila sem, da se bom preselila v drug prostor že prejšnji teden, pa sem si ga danes šele ogledala. Potrebno ga je prebeliti in parket bi najraje zamenjala z itisonom. Če bo šlo vse po maslu, bi naj jutri ali pojutrišnjem dobila ključe, zato prosim za dodatno pomoč vse theta praktike, da pošljejo brezpogojno ljubezen tej situaciji, da bo poslovni prostor popolnoma nared do sobote, ko začnemo s seminarjem.

:-* :-* :-* Gaja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version