Jaz mu samo svetujem, naj stopi izven svojih okvirjev in doživi bolj pestro obiko življenja. 
Kaj, če sem pestro obliko življenja že imel nekoč davno (to bo Jane povedala) in je v obdobju 1976-2048 ne potrebujem več?
To bi celo lahko navedel kot dogodek predvčerajšnjega dne. Sem šel na obisk k znancem in tam imajo po novem osemnajstmesečno dete, ki je po izjavah staršev zelo zadržano do obiskov. Še posebej se boji vseh moških, razen očeta. No, po dveh urah se mi naslika ob nogi s slikanico v roki in reče "čiča", kar je v prevodu menda pomenilo, da hoče sedet. In da ji ne bi povzročal travm zavrnitve že v rosnih letih, ni preostalo drugega, kot da jo dvignem na klop in potem sva "brala". Starša sta pa na drugi strani mize gledala z napol odprtimi usti

Jane, če bereš zgodbe iz Einsteinovega življenja vidiš, da je bil celo dvakrat poročen. Prvič se je ločil, druga žena je pa razumela, da je njena naloga držat nadležneže in zunanji svet stran od Alberta. Tesla pa je raje imel živali, še posebej golobe in ga ženske niso kaj posebej ganile.
Intelektualno jima sicer nisem niti približno enak, poskušam pa realizirat svoje ideje. Mogoče bo kaj uporabnega na koncu izpadlo.