Author Topic: Naj... dogodek dneva IV del  (Read 167564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Naj... dogodek dneva IV del
« Reply #1080 on: June 06, 2011, 12:44:16 PM »
To je pa tko, če si v soboto zvečer sam doma, pa greš za računalnik, hehe.
Bit v soboto zvečer sam doma, da zadeneš karte, je potreben pogoj, ni pa še zadosten.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1081 on: June 06, 2011, 01:12:48 PM »
Bit v soboto zvečer sam doma, da zadeneš karte, je potreben pogoj, ni pa še zadosten.

Joj kok znaš ti zakomplicirat  :P

Bla sem sama doma, sem bla na netu, sem vidla nagradno igro, sem se prijavila in zadela karte  :P

Kaj če bi se ti malo sprostil rajši  ::)
9ZK 674

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #1082 on: June 06, 2011, 01:47:17 PM »
Končno sem se udeležila tečaja theta healinga :)
(bil je prav poseben, saj je imel meni zelo všečne dodatke ;)

poleg tega pa sem izkusila Reconnection healing, ki me je hočeš-nočeš povsem prevzel :)

He, he. Končno je ego podlegel spremembam. :o

Ja ego je ena zanimiv fantič, ki mi je velikokrat ponagajal :)
Zdaj sva prijetalja....in ravno zato se spremembe tako hitro odvijajo...

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #1083 on: June 06, 2011, 04:57:53 PM »
Bla sem sama doma, sem bla na netu, sem vidla nagradno igro, sem se prijavila in zadela karte  :P
Ni kompliciranje. Samo eksaktnost. In čestitam za zadetek!  ;D

Sprosti se malo ;)

Še kdo?  ::)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1084 on: June 06, 2011, 08:13:35 PM »
A čem še jaz ;D :D ;)

Uživaj v Bon Joviju draga :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1085 on: June 07, 2011, 06:59:41 AM »
Ni kompliciranje. Samo eksaktnost. In čestitam za zadetek!  ;D

Sprosti se malo ;)

Še kdo?  ::)

Kaj pa, če je vse res?  :o :o :o
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #1086 on: June 07, 2011, 09:27:02 AM »
Kaj pa, če je vse res?  :o :o :o
Bi razmislil, ali je vse res, če bi se mi roke tresle od živčnosti, če bi v mislih preigraval hipotetične scenarije svojega in tujih življenj, če ponoči ne bi mogel spat, če bi se zbujal v postelji, premočeni od znoja in če bi se iz paranoje neprestano oziral čez ramo, da mi ne bi kdo sledil. Pa sem čisto miren, ergo sproščen.
Da vidim "nepravilnosti" v detajlih, je moje naravno stanje. Za razliko od onih, ki jih ne vidijo niti, če jim daš povečevalno steklo ali kaj močnejšega.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1087 on: June 07, 2011, 09:29:24 AM »
To ni istoooo  :P
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1088 on: June 07, 2011, 10:15:59 AM »
Meni se pa prav "zadopadejo" Jernejeve pripombe, ker me spodbudijo k  razmišljanju, da le ni treba vsemu verjet kar na prvo roko. Tak zdrav dvom. Pa uf, dobri tisti, ki jim leži matematika  8). Ker jz sem definitivno družboslovka, čeprav v takem delu, da sem se bila prisiljena navadit razmišljat tudi v številkah. Je pa res, da sem tudi jaz že bila "obtožena", da ne znam biti spontana  ::). In to na neki delavnici, hehe.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1089 on: June 07, 2011, 10:37:05 AM »
Jaz mu samo svetujem, naj stopi izven svojih okvirjev in doživi bolj pestro obiko življenja.  ;)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1090 on: June 07, 2011, 10:49:36 AM »
Ma če bi se Einstein sproščal ne bi bilo njegove teorije...ali pa da bi Tesla na veliko žural...no go  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #1091 on: June 07, 2011, 11:10:44 AM »
Jaz mu samo svetujem, naj stopi izven svojih okvirjev in doživi bolj pestro obiko življenja.  ;)
Kaj, če sem pestro obliko življenja že imel nekoč davno (to bo Jane povedala) in je v obdobju 1976-2048 ne potrebujem več?
To bi celo lahko navedel kot dogodek predvčerajšnjega dne. Sem šel na obisk k znancem in tam imajo po novem osemnajstmesečno dete, ki je po izjavah staršev zelo zadržano do obiskov. Še posebej se boji vseh moških, razen očeta.  No, po dveh urah se mi naslika ob nogi s slikanico v roki in reče "čiča", kar je v prevodu menda pomenilo, da hoče sedet. In da ji ne bi povzročal travm zavrnitve že v rosnih letih, ni preostalo drugega, kot da jo dvignem na klop in potem sva "brala". Starša sta pa na drugi strani mize gledala z napol odprtimi usti ;D

Jane, če bereš zgodbe iz Einsteinovega življenja vidiš, da je bil celo dvakrat poročen. Prvič se je ločil, druga žena je pa razumela, da je njena naloga držat nadležneže in zunanji svet stran od Alberta. Tesla pa je raje imel živali, še posebej golobe in ga ženske niso kaj posebej ganile.
Intelektualno jima sicer nisem niti približno enak, poskušam pa realizirat svoje ideje. Mogoče bo kaj uporabnega na koncu izpadlo.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1092 on: June 07, 2011, 11:34:08 AM »
Jane, če bereš zgodbe iz Einsteinovega življenja vidiš, da je bil celo dvakrat poročen. Prvič se je ločil, druga žena je pa razumela, da je njena naloga držat nadležneže in zunanji svet stran od Alberta. Tesla pa je raje imel živali, še posebej golobe in ga ženske niso kaj posebej ganile.
Intelektualno jima sicer nisem niti približno enak, poskušam pa realizirat svoje ideje. Mogoče bo kaj uporabnega na koncu izpadlo.

Ti samo realiziraj  ;) 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1093 on: June 07, 2011, 11:52:18 AM »
Kaj, če sem pestro obliko življenja že imel nekoč davno (to bo Jane povedala) in je v obdobju 1976-2048 ne potrebujem več?
To bi celo lahko navedel kot dogodek predvčerajšnjega dne. Sem šel na obisk k znancem in tam imajo po novem osemnajstmesečno dete, ki je po izjavah staršev zelo zadržano do obiskov. Še posebej se boji vseh moških, razen očeta.  No, po dveh urah se mi naslika ob nogi s slikanico v roki in reče "čiča", kar je v prevodu menda pomenilo, da hoče sedet. In da ji ne bi povzročal travm zavrnitve že v rosnih letih, ni preostalo drugega, kot da jo dvignem na klop in potem sva "brala". Starša sta pa na drugi strani mize gledala z napol odprtimi usti ;D

No ja, ker ima vse svoj pomen in neke vrste sporočilno vrednost, pa si razmislil malo o tem, kaj ti je to dete sporočilo ......... :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #1094 on: June 07, 2011, 11:56:28 AM »
No ja, ker ima vse svoj pomen in neke vrste sporočilno vrednost, pa si razmislil malo o tem, kaj ti je to dete sporočilo ......... :P
Da moram več brat  :)