Author Topic: Naj... dogodek dneva IV del  (Read 167566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Naj... dogodek dneva IV del
« Reply #330 on: March 01, 2011, 10:15:19 AM »
A da sem na pravem mestu, ne vem no....sej me bo še kap pred 50-tim letom mater  ::)

Hehe pa ne samo s česnom, pomoje še s križi in sveto vodo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #331 on: March 01, 2011, 10:16:51 AM »
Pa pismo rosno a mi lahko en pove, kako za VRAGA lahko eni šoli pokradeš za 6.000 € knjig. Pa kam sem jaz to prišla  :o  :o Ko nimam nobene besede, da jih fliknem ven iz službe.
Saj to niti ni tako veliko. 300 knjig po 20€ komad. To vsak manjši dostavnik prenese :P
Mene bolj zanima, zakaj bi kdo to hotel napravit? A jih bo na Bolhi kot rabljene učbenike prodajal?

Ne vem, ženska je čist zabredla iz prejšnje službe je morala it, ker je že tam pokradla ne vem koliko knjig, dolžna ne vem koliko povsod okoli, da ne govorim o skritih flašah po omarah, pa nihče jo noče odpustit, da si ne bo potem kaj naredila  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #332 on: March 01, 2011, 10:26:55 AM »
Pa pismo rosno a mi lahko en pove, kako za VRAGA lahko eni šoli pokradeš za 6.000 € knjig. Pa kam sem jaz to prišla  :o  :o Ko nimam nobene besede, da jih fliknem ven iz službe.
Saj to niti ni tako veliko. 300 knjig po 20€ komad. To vsak manjši dostavnik prenese :P
Mene bolj zanima, zakaj bi kdo to hotel napravit? A jih bo na Bolhi kot rabljene učbenike prodajal?

Ne vem, ženska je čist zabredla iz prejšnje službe je morala it, ker je že tam pokradla ne vem koliko knjig, dolžna ne vem koliko povsod okoli, da ne govorim o skritih flašah po omarah, pa nihče jo noče odpustit, da si ne bo potem kaj naredila  ???

Tipično za javne službe: Dajmo pustit tako, kot je. Tudi če je narobe, samo da ne bo treba dodatno delat in spreminjat.  ::)
« Last Edit: March 01, 2011, 10:29:48 AM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #333 on: March 01, 2011, 10:36:30 AM »
Jap...je zdaj komu jasno zakaj me to ob živce spravlja  >:(

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #334 on: March 01, 2011, 10:54:36 AM »
Jasno je. Ob živce spravljat se pa nima smisla. Ne bo nič drugače.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #335 on: March 01, 2011, 11:55:35 AM »

Kaj kompliciraš! Učil se bo!  ;D :P
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #336 on: March 01, 2011, 01:25:34 PM »

Ma sej se vprašam kaj naj jaz zdaj, mislim ne vem rabim res en oreng nasvet. Naj osebo postavim pred dejstvo in obvestim sindikat in naredim uradni zaznamek, ker baje se to dogaja vsako leto  ??? in vsako leto se pomete pod preprogo, ali naj se konec leta jebem z bilanco ker imam za 6000 € minusa  ???

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #337 on: March 01, 2011, 01:57:54 PM »
Prej kot slej vsak šmorn pride na plano. Takrat se boš pa morala zagovarjati, da si prikravala, prirejala bilanco ali kako  ::) Jaz že ne bi na svoje poštenje pozabila zaradi kleptomanke  ::)

Kaj narediti, se boš morala sama odločiti, to itak veš  ;) ni pa lahko, si predstavljam...dati osebi rok, do kdaj mora sama povedati odgovornim, preden sama to storim  ::)  Če pa od tebe zahtevajo, da bilanco prirediš, da se sve pod preprogo pomete, pa zahtevaj, da se naredi zapisnik oz. da se pod to poročilo podpišejo samo odgovorni, tvoji nadrejeni in ne ti. Vsak naj poskrbi za svojo vest.
« Last Edit: March 01, 2011, 02:00:26 PM by taja6 »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #338 on: March 01, 2011, 02:19:46 PM »

Ma sej se vprašam kaj naj jaz zdaj, mislim ne vem rabim res en oreng nasvet. Naj osebo postavim pred dejstvo in obvestim sindikat in naredim uradni zaznamek, ker baje se to dogaja vsako leto  ??? in vsako leto se pomete pod preprogo, ali naj se konec leta jebem z bilanco ker imam za 6000 € minusa  ???

Jane, pa ti opisuješ situacijo Slovenije v malem....v mali celici je enako stanje (beri sranje) kot v veliki celici (državi). Mislim, da je čas, da se zadevi pride do dna in se pokaže realno sliko....alkoholičarko na zdravljenje, zapisnik napisati o "manjkajočem  blagu" oz. osebi odrediti rok, da poravna nastalo škodo....v bilanci pa prikazati realno sliko kot je.

Ma mučkamo in mučkamo, potem pa je kot je. Res je žalostno. Pa kot bi pisalo na vrh Triglava "V Sloveniji je kraja zaželjena vrlina. Poštenjakov ne potrebujemo!"

Prav žalostna sem ob tem, res ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #339 on: March 01, 2011, 02:50:49 PM »
Hvala vama punci in Rena tudi tebi  :-* , ja vest mi ne da biti tiho. Sem šla ravnatelju povedat in je ravnatelj rekel, da naj naredim uradni zaznamek in naj dam vse skupaj v minus, da se bo on pod to podpisal in tudi povedal zakaj je tako, da iz službe je ne bo vrgel, da pa če bo kdo prišel zaradi minusa v kontrolo bo pa povedal zakaj to je in naj drugi odločajo o tem.

OK in spet smo pri tem naj drugi odločajo o tem ne....jaz bom v glavnem zdaj uradno obvestila ravnatelja in sindikat in ministrstvo, da imamo minus. Potem pa da vidimo.... ???

Moja astro karta

Offline Princes

• Mojster
« Reply #340 on: March 01, 2011, 03:03:55 PM »
Hvala vama punci in Rena tudi tebi  :-* , ja vest mi ne da biti tiho. Sem šla ravnatelju povedat in je ravnatelj rekel, da naj naredim uradni zaznamek in naj dam vse skupaj v minus, da se bo on pod to podpisal in tudi povedal zakaj je tako, da iz službe je ne bo vrgel, da pa če bo kdo prišel zaradi minusa v kontrolo bo pa povedal zakaj to je in naj drugi odločajo o tem.

OK in spet smo pri tem naj drugi odločajo o tem ne....jaz bom v glavnem zdaj uradno obvestila ravnatelja in sindikat in ministrstvo, da imamo minus. Potem pa da vidimo.... ???

BRAVO JANE! TAKO SE DELA :-* ang: :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #341 on: March 01, 2011, 04:35:25 PM »

BRAVO JANE! TAKO SE DELA :-* ang: :-*

Jane so ti že vse napisale dekleta, jaz dodajam samo to, da oseba kakršna si in na delovnem mestu na katerem si, lahko narediš le tisto, kar ti omoča mirno spanje za vedno  ;).
Na tak način pa mogoče pomagaš tudi dekletu, da  pride do ustrezne rešitve za sebe, saj po moje jo išče zelo, zelo, pa čeprav kamuflirano s krajo in pijačo.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #342 on: March 01, 2011, 04:54:17 PM »
Goga, hvala za BPL.
Saša, od gledanja nema selameta.
Maja,  ;)

Jernej,  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #343 on: March 01, 2011, 04:55:11 PM »

To je strast, saj veš.  ;)
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #344 on: March 01, 2011, 06:09:59 PM »

Bravo Jane. Kakorkoli, če bi zatajila, si sokriva ...  :-\   Ne zamišljam si, da si odgovorna oseba in to pometeš pod preprogo... Kar zaguleno tole najino delo, kajne...  :-*