Author Topic: Naj... dogodek dneva IV del  (Read 167731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj... dogodek dneva IV del
« Reply #900 on: May 12, 2011, 08:59:48 PM »
Jeeee!!! Moj avto je končno popravljen in me že čaka v garaži. Komaj čakam, da ga vidim!  ;)
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #901 on: May 12, 2011, 09:18:14 PM »
Jeeee!!! Moj avto je končno popravljen in me že čaka v garaži. Komaj čakam, da ga vidim!  ;)
To je pa res dobra novica :) Pa srečne kilometre z njim!

Jaz pa zadnje dni dobivam zanimive poslovne predloge, ki bodo za porabit. (priden Univerzum, priden ... good boy ... :P  ;D )

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #902 on: May 12, 2011, 10:25:00 PM »

Jaz pa zadnje dni dobivam zanimive poslovne predloge, ki bodo za porabit. (priden Univerzum, priden ... good boy ... :P  ;D )

O, si manifestiral?  :P
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #903 on: May 12, 2011, 10:42:35 PM »

Ne, da bi vedel...  ::)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #904 on: May 13, 2011, 12:14:21 AM »

Ne, da bi vedel...  ::)

Kao.  ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #905 on: May 13, 2011, 12:17:04 AM »
S 'šefom' sva sthetkala uvrstitev Maje Keuc v finale. Ful noro je bilo, sem imela kurjo kožo po celem telesu. :o :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #906 on: May 13, 2011, 06:09:49 AM »
S 'šefom' sva sthetkala uvrstitev Maje Keuc v finale. Ful noro je bilo, sem imela kurjo kožo po celem telesu. :o :D

A veš da sem jaz tudi thetkala. Sem gledala z mojim, pa je rekel itak ne bomo prišli naprej, pa sem mu rekla, v finalu bomo! :D
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #907 on: May 13, 2011, 06:11:56 AM »
Moj dogodek dneva, zjutraj sem vstala in me je v kuhinji pričakala sveže skuhana kavica. Mmmmm....

Ponavadi jo vedno jaz kuham, pa je moj rekel, da je dane ne bo, ker gre pred šihtom s sodelavci na kavo, rečem ok, pa nič, vstanem malo za njim potem, ker sem prepričana, da mi ni treba kuhati kave, in evo, v kuhinji sveže skuhana kavica in poleg polnozrnati piškotki. Res lep začetek dneva. :)
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #908 on: May 13, 2011, 07:16:52 AM »
Maja, hudoooo!!!!! Spet imaš jeklenega lepotca!

Jernej, bi nam kaj več zaupal?

Saša....omg!?!
Js sm tolk stara, pa še vedno čakam, da bom nekje spoznala tipa, ki mi bo zjutraj skuhal kavo. Očitno projekt nemogoče.
Drž se ga.
Haha...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #909 on: May 13, 2011, 07:21:04 AM »
Saša....omg!?!
Js sm tolk stara, pa še vedno čakam, da bom nekje spoznala tipa, ki mi bo zjutraj skuhal kavo. Očitno projekt nemogoče.
Drž se ga.
Haha...

Jaa, veš kako sm šele jst pogledala!! Sm mal zalegnla še, ker pred 6 pa ne vem, kaj nej počnem na šihtu, pa slišm, da ropota po kuhni. Sm misnla, da si je za jest uzeu, pol pa šok, kava na mizi :D

Se ga bom držala, brez skrbi ;)
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #910 on: May 13, 2011, 07:38:53 AM »
Jejhata dekleta.

Je že res, da moramo biti hvaležni, ampak zaradi ene kave zjutraj, pa res še ni za ožent, hehe. Mogoče no, če bi kuhal tudi kosilo, opral perilo, likal, pospravljal in to dan na dan, vsak dan .................................................................................................leta..........

Dvignite merila - prosim. Ste vredne vse ljubezni in pozornosti, do vsake kaplje kave, ki vam jo nekdo postreže........

Saša, me veseli, da se počutiš kot princeska. Naj tako tudi ostane. Očitno je iz pravega testa, zdaj pa gneti in vzgajaj .....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #911 on: May 13, 2011, 07:45:56 AM »
No, sej da ne bo ostalo samo pri kavi. Če sem najavljena na obisk, se soba glonca, sam prah obriše, posteljo preobleče, ni da ni. Vsakič, ko sem tam, me hoče futrat, vedno me čaka voda (sokov tako ali tako ne pijem) tako da tudi tukej se nimam za pritoževat.

Je pa res bilo ful prijetno presenečenje, ker se mi je prvič zgodilo, da me je tkole kava čakala, nič drugega.

Itak sem hvaležna za vse, vem, da si zaslužimo vse veliko več, verjamem pa, da če bom že takole navdušena nad majhno pozornostjo in zanjo seveda hvaležna, pa me bo pričakalo še veliko več.

Tea, bom gnetla :D Pa vzgajala tudi :D ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #912 on: May 13, 2011, 08:42:38 AM »
Jejhata dekleta.

Je že res, da moramo biti hvaležni, ampak zaradi ene kave zjutraj, pa res še ni za ožent, hehe. Mogoče no, če bi kuhal tudi kosilo, opral perilo, likal, pospravljal in to dan na dan, vsak dan .................................................................................................leta..........

Dvignite merila - prosim. Ste vredne vse ljubezni in pozornosti, do vsake kaplje kave, ki vam jo nekdo postreže........

Saša, me veseli, da se počutiš kot princeska. Naj tako tudi ostane. Očitno je iz pravega testa, zdaj pa gneti in vzgajaj .....

No to dela moj, samo še zapravljat mora nehat hehehe
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #913 on: May 13, 2011, 08:56:27 AM »
Očitno je iz pravega testa, zdaj pa gneti in vzgajaj .....

Sem vedel, da je ženskam v končnem interesu tipa spremenit po njihovih zamislih...
Gaja in Škorpijonka, RES nisem nič manifestiral. V Mariboru rečejo : "Pride tako leto." (oziroma solar ;) )
« Last Edit: May 13, 2011, 09:00:38 AM by Jernej »

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #914 on: May 13, 2011, 09:12:19 AM »
Ah, kje pa...da bi ga pa zarad ene kave oženla? ne,ne,ne.....bo treba pa še kej druzga pokazat....

hahahaha....