Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol X del
Jane:
Mah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili ::) Itak a ne ;D sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM ;D
Darja:
DOBRO JUTRO IN VELIKO SONČKA :-* :-* :-*
Darja :)
Tea:
Lahko seveda Saša in po vsej verjetnosti bova šla na tenis. Ob 12h pa itak dobimo v varstvo našega Leona ;D Se bova igrala nonota in nono ;D
Tea:
--- Quote from: Jane on March 24, 2011, 08:43:02 AM ---Mah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili ::) Itak a ne ;D sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM ;D
--- End quote ---
Da se režiš mi je pa všeč ;D
Jane:
--- Quote from: Tea on March 24, 2011, 08:44:50 AM ---
--- Quote from: Jane on March 24, 2011, 08:43:02 AM ---Mah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili ::) Itak a ne ;D sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM ;D
--- End quote ---
Da se režiš mi je pa všeč ;D
--- End quote ---
Pa kaj čem se upirat, sej bo čez en mesec spet vse v redu pa bo, škoda mojih živcev ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version