Pozdravček vsem skupaj. Fajn se mi zdi, da obstaja tema, v kateri se lahko za začetek predstaviš.
Kaj naj povem o sebi? Ime mi je Maja, sem malo pred Saturnovim povratkom, pa tudi sicer ljubiteljica Saturna, drugače :de. Sem radovedna, zanima me marsikaj, ampak dostikrat je glava preveč polna informacij, pa že tako ali tako me ni težko zmesti in spraviti v obup, hehe, ... Najraje od vsega na svetu imam sprehode v naravi, najraje po domačih krajih, tako se sproščam, zabavam, zdravim. Občutek povezanosti z naravo mi je od vseh najbolj domač. Tako poskušam reševati probleme, pa tudi sicer sem bolj samotarski tip, cenim mir, tišino, zvoke narave, harmonijo. Veselim se sončne svetlobe, jesenskih barv, vonja zemlje ... Skušam tako pozabiti na to, da materialno in družbeno sem pač nula po trenutnih kriterijih družbe, ki se jim nočem in nočem podrediti kaj preveč. Grem svojo pot, pa bo, kar bo. Sem bolj počasne sorte, ne prenesem nobenega pritiska, najraje delam korak po korak, ker to mi daje nek občutek varnosti. Zelo sem navezana na domač kraj in družino, čeprav smo si tujci. Drugače študiram v Ljubljani in sem tukaj zelo nesrečna, ker sem odrezana od narave in brez prijateljev. Želim si spizditi ven in delati predvsem tisto, kar me veseli. Študij je tako bolj na pol vse skupaj, preveč intelektualno in neuporabno, pa nič bistvenega za človeštvo. Kdo bo pa sedel 8 ur na dan v pisarni in delal z računalnikom. Želim si delati masaže, mislim, da imam s tem kaj dati človeštvu - z dotikom in energijo. Ne vem še, kako bom to dosegla, verjamem pa, da nama bo s fantom skupaj lažje, upam, da bova en dan tudi spakirala in za vedno zapustila Ljubljano.
Najbolj na svetu si želim, da bi slehernik cenil naravo, samega sebe in druge. Da bi živeli človeka dostojno življenje. Da bi se veselili. Popolnoma drugače od tega, kar imamo sedaj in ni niti blizu življenju, ljubezni, svetlobi.
Dovolj, mislim, da še preveč, sem povedala.