No, pa smo končali
Fresita sem tudi tebe štela
Danes je šlo vse z lahkoto in z čudovito energijo.
Najprej sem naložila vsakemu posebej
Težave:
Taja - mož - sem ga presvetlila in potem je šlo, vendar kot da ne verjame, lahko delaš malo več z njim Taja
Luna - tvoja denarnica je prepolna nečesa, ali pa torbica, samo ne denarja. Kreator je naročil, da je red pomemben za obilje
Ostara - težava pri tebi je sprejemanje, fant pa ni želel polnjenja. Tebi sem naložila občutke, vendar pa še sama delaj na tem
Zmaga - pri tebi je težava v sramežljivosti do denarja. Poskušaj več uporabljati bankovce in se jih navaditi, da jih imaš in da z njimi operiraš, lahko se malo z njimi tudi pogovoriš
Gerikom - kot da ne verjameš da je to možno - no igral pa si se vseeno z nami
Pri vseh ostalih je šlo zlahka in vsi ste se kopali v kopeli zlatih kovancev in bankovcev v svetlobi rubinasto zlate barve
Potem sem vas povabila v krog in smo plesali, denar pa je padal iz neba kot snežinke med nas, pršil in smo se veselili z njim. Naložila sem občutke bližine, topline ob tem početju in na sredo kroga postavila neke vrste bankomat, ki se nikoli ne sprazni. Ko kaj potrebujete, enostavno pojdite do njega in si dvignite kolikor potrebujete.
Lep večer vsem in hvala za podporo 
hmmmm verjamem verjamem in to zeloo
no, hvala vseeno Tea, pa drugič

Ej ej - super da verjameš

Napisala sem samo opazke, pri katerih je na začetku škripalo - SICER SEM VSEM NAPOLNILA DENARNICE /razen od Ostare fantu, ki ni želel/
Koliko pa boste uspešni pri dviganju z bankomata, ki ga imate polnega vedno na voljo, je pa vaša stvar.
Tako da .............