Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing - polnenje denarnic. Šesti del.

<< < (55/77) > >>

Tea:

--- Quote from: Zarja on June 09, 2011, 09:05:51 AM ---
--- Quote from: Tea on June 08, 2011, 07:25:35 PM ---Kaj ne šteješ 500 €  ::)

--- End quote ---

ne k rada dolg štejem :)

--- End quote ---

Potem dolgo štej 500 take ;D ;)

Hyades:
Pozdravljeni vsi :)!
Sem cisto nova na forumu in ker trenutno potrebujem malo vecji znesek, bi prosila ce bi mi kdo lahko to zmanifestiral? :)
Oziroma cisto super bi bilo tudi, da bi vedela kako to lahko sama naredim ^^.

Hvala <3

Gaia:

--- Quote from: Hyades on July 01, 2011, 11:00:57 AM ---Pozdravljeni vsi :)!
Sem cisto nova na forumu in ker trenutno potrebujem malo vecji znesek, bi prosila ce bi mi kdo lahko to zmanifestiral? :)
Oziroma cisto super bi bilo tudi, da bi vedela kako to lahko sama naredim ^^.

Hvala <3

--- End quote ---

Pozdravljena Hyades,

Stvari žal ne delujejo na takšen način drugače bi vsi mi že zdavnaj bili multimiljarderji. ;) Treba je imeti očiščena podzavestna prepričanja, da si zmanifestiraš večje vsote denarja ali pa 120 % verjeti v to na podzavestnem nivoju.

Sama lahko to narediš tako, da greš v theta stanje zavesti, ukažeš Kreatorju, kaj želiš, da se zgodi in opazuješ. Vprašanje pa je, kakšne misli boš ob tem imela, kaj je možno in kaj ni, itd. In bolj, ko si neko stvar zavestno želiš in jo pričakuješ, slabši so rezultati, po mojih izkušnjah.

:-* Gaja

Hyades:
Aaa.. razumem! Ampak sedaj sem videla da se s samo voljo marsikaj da (zelela sem si nekaj, oziroma pomislila sem da bi nekaj dobila in nisem nic razmisljala ali bom ali ne bom dobila - pa sem), tako da imam se nekaj reci za scistit glede denarja.
Veliko sem ze ocistila, ampak je se kar nekaj ostalo :<.

:D potem se lahko ze enostavno poslovim od pricakovanj. Tako kot med zdravljenjem :o
super uporaben nasvet, hvala.

:*

Gaia:
Prosim. :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version