Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing - polnenje denarnic. Šesti del.

<< < (57/77) > >>

sasa:
Jernej, kako znaš ti mene vedno znova nasmejat  :D

Jernej:
Pravzaprav si upam trdit, da bi Joe hitreje "porihtal" sosedovega psa, ki neprestano laja ponoči. Presenetljivo je, kaj vse lahko storiš z navadnim kolom za paradižnik...

taja6:

--- Quote from: Jernej on July 04, 2011, 08:51:45 AM ---
--- Quote from: Gaja on July 03, 2011, 09:00:49 PM ---
--- Quote from: Fresita on July 03, 2011, 06:15:51 PM ---
--- Quote from: Gaja on July 02, 2011, 10:24:55 AM ---
In bolj, ko si neko stvar zavestno želiš in jo pričakuješ, slabši so rezultati, po mojih izkušnjah.

:-* Gaja

--- End quote ---

Ojej, jaz sem pa vedno mislila, da bolj kot si nekaj želiš, prej se uresniči ::) Saj v bistvu si vsako stvar zavestno želimo, kako naj drugače, če ni zavest vmes...kako naj si nekaj želim brez da bi pričakovala, da se to zgodi ??? Zdaj si mi pa dala misliti, Gaja ;D

--- End quote ---

He, he. Kravžlanje možgančkov. ;) Dobro manifestiranje nastopi takrat, ko damo željo v eter in vemo, da nam jo bo vesolje uresničilo takrat, ko bo za nas najbolj primerno in ne takrat, ko mi mislimo, da je pravi čas ter ne na način, na katerega mi mislimo, da se mora.

--- End quote ---

Oz. kot je rekel George Carlin, pol stvari se ti uresniči, pol pa ne. Neglede na to, ali je prejemnik tvojih prošenj za manifestacije Kreator ali Joe Pesci.

--- End quote ---

hahahah dobra  :D :D :D

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jernej on July 04, 2011, 08:51:45 AM ---
--- Quote from: Gaja on July 03, 2011, 09:00:49 PM ---
--- Quote from: Fresita on July 03, 2011, 06:15:51 PM ---
--- Quote from: Gaja on July 02, 2011, 10:24:55 AM ---
In bolj, ko si neko stvar zavestno želiš in jo pričakuješ, slabši so rezultati, po mojih izkušnjah.

:-* Gaja

--- End quote ---

Ojej, jaz sem pa vedno mislila, da bolj kot si nekaj želiš, prej se uresniči ::) Saj v bistvu si vsako stvar zavestno želimo, kako naj drugače, če ni zavest vmes...kako naj si nekaj želim brez da bi pričakovala, da se to zgodi ??? Zdaj si mi pa dala misliti, Gaja ;D

--- End quote ---

He, he. Kravžlanje možgančkov. ;) Dobro manifestiranje nastopi takrat, ko damo željo v eter in vemo, da nam jo bo vesolje uresničilo takrat, ko bo za nas najbolj primerno in ne takrat, ko mi mislimo, da je pravi čas ter ne na način, na katerega mi mislimo, da se mora.

--- End quote ---

Oz. kot je rekel George Carlin, pol stvari se ti uresniči, pol pa ne. Neglede na to, ali je prejemnik tvojih prošenj za manifestacije Kreator ali Joe Pesci.

--- End quote ---

;D ;D
Bom si od zdaj izmislila po kakih 20 totalno itak neuresničljivih prošenj in dodala še 20 takih, ki si jih res želim in so načeloma uresničljive.
Tako bo Joe Pesci brez težav ta pravi polovici ugodil.  ;)

Gaia:
Jernej  ;D ;D ;D

Pika, to, kar se tebi zdi neuresničljivo, morda Joeju Pesciju ni. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version