Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribica

• Novinec
  • *
Prosila bi za eno karto. Nekaj nas muči in muči in muči. Pridejo eni k nam ali ne? Kako se bo izteklo?Bomo zmagali?

Ohrani optimizem in prepusti Kozmosu, da spelje tvoje želje na lahkoten način. Zgodilo se bo tako, da boš na koncu zadovoljna, samo na malo drugačen način kot pričakuješ. Oddaj "svoje naročilo" potem pa roke stran in uživaj v končnem rezultatu.
Hvala za odgovor. Saj nekako se mi zdi, da vem, da nam bo uspelo, a se že tako dolgo tole vleče. Ko že mislim, da bo zdaj kmalu  konec, se spet nekaj pojavi, da nas vrže iz tira.

Offline Opal

• Mojster
Tudi jaz bi prosila za eno karto oz. sporočilo ... namreč muči me  določena situacija z partnerjem ... nevem kako naprej ... kaj storiti ...  ???

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Tudi jaz bi prosila za eno karto oz. sporočilo ... namreč muči me  določena situacija z partnerjem ... nevem kako naprej ... kaj storiti ...  ???

Najprej odpusti sebi za vse pretekle stvari, ki te bremenijo v povezavi s pratnerskimi odnosi. Nato pa poglej globoko v svoje srce, kjer te čaka jasen odgovor.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Bi lahko dobila eno sporočilo za mojo novo službico? Jutri se nekaj dogovarjamo ... Je to to?
9ZK 656

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
Pozdravljena,
lepo bi prosila za dve sporočilci, če je možno, se nekako povezujeta:
- v zvezi z eno osebo
- in sporočilo za  :-* ljubezen?

Najlepša hvala.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Bi lahko dobila eno sporočilo za mojo novo službico? Jutri se nekaj dogovarjamo ... Je to to?

Zaupaj, da bodo tvoji pomočniki poskrbeli v tvoje najvišje dobro. Saj veš, vedno se zgodi vse tako, da je najbolj prav za vse vpletene. Zanima te, če je to to - na vseh ravneh se odloči, da je to to - potem bo zagotovo to to.
Še to - včasih se kakšna želja uresniči malo prej ali malo kasneje kot pričakujemo. Že sedaj pa si lahko hvaležna za ugoden razplet : :-* :-* :-* 

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.

Zaupaj, da bodo tvoji pomočniki poskrbeli v tvoje najvišje dobro. Saj veš, vedno se zgodi vse tako, da je najbolj prav za vse vpletene. Zanima te, če je to to - na vseh ravneh se odloči, da je to to - potem bo zagotovo to to.
Še to - včasih se kakšna želja uresniči malo prej ali malo kasneje kot pričakujemo. Že sedaj pa si lahko hvaležna za ugoden razplet : :-* :-* :-*

Če se bo uresničilo, je vsekakor kar precej prej, kot sem planirala, ampak sem pa popolnoma pripravljena na novo!

Hvala ti.
9ZK 656

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Pozdravljena,
- v zvezi z eno osebo

Najlepša hvala.

Angelčki ti sporočajo, da se osredotočaj nase. Uživaj, zabavaj se, ustvarjaj in počni čim več stvari, v katerih se počutiš super.
Ko se boš odlično počutila v svoji koži, boš z lahkoto pritegnila v svoje življenje osebe, ki te podpirajo, v družbi katerih se super počutiš in med njimi bo tudi kakšen "tapravi".
Nobenega dogodka ne moremo izsiliti. In kar se ljubezenskih zadev tiče(pa tudi vseh drugih), se najboljše stvari zgodijo takrat, ko smo s tem najmanj obremenjeni.
Ti samo uživaj - in dovoli svojim mislim, da uživajo. Bolj kot boš uživala, lažje se boš prepustila.  ang: ang: ang:

Offline tadeja11

• Novinec
  • *

Če se bo uresničilo, je vsekakor kar precej prej, kot sem planirala, ampak sem pa popolnoma pripravljena na novo!

Hvala ti.

Vedno se vse zgodi ob pravem času - tako da če bo jutri bo prav, če bo čez en mesec bo prav... ;)

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
Pozdravljena,
- v zvezi z eno osebo

Najlepša hvala.

Angelčki ti sporočajo, da se osredotočaj nase. Uživaj, zabavaj se, ustvarjaj in počni čim več stvari, v katerih se počutiš super.
Ko se boš odlično počutila v svoji koži, boš z lahkoto pritegnila v svoje življenje osebe, ki te podpirajo, v družbi katerih se super počutiš in med njimi bo tudi kakšen "tapravi".
Nobenega dogodka ne moremo izsiliti. In kar se ljubezenskih zadev tiče(pa tudi vseh drugih), se najboljše stvari zgodijo takrat, ko smo s tem najmanj obremenjeni.
Ti samo uživaj - in dovoli svojim mislim, da uživajo. Bolj kot boš uživala, lažje se boš prepustila.  ang: ang: ang:

Velika hvala. Bom upoštevala prijazne nasvete angelčkov !   :D
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Če bo katera pri volji, bi tudi jaz eno sporočilo glede določene zadeve ;)

Hvala :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol

Pričakuj čudež. Ohrani zaupanje in vero ter naredi potrebne korake kot ti narekuje notranje vodstvo. Osvobodi se pretiranega razmišljanja in deluj iz srca, da pridobiš na občutku notranje moči. Potem pa itak vse zlahka gre v pravo smer :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Opal

• Mojster

Najprej odpusti sebi za vse pretekle stvari, ki te bremenijo v povezavi s pratnerskimi odnosi. Nato pa poglej globoko v svoje srce, kjer te čaka jasen odgovor.

Nena, hvala ti za posredovano sporočilo  :-*

Že upoštevam višji nasvet  ;)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Lahko še zame? Vprašanje imam v mislih!  :-* ang:

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora

Pričakuj čudež. Ohrani zaupanje in vero ter naredi potrebne korake kot ti narekuje notranje vodstvo. Osvobodi se pretiranega razmišljanja in deluj iz srca, da pridobiš na občutku notranje moči. Potem pa itak vse zlahka gre v pravo smer :)

Wooohoooo...bolje od pričakovanega ;)
Hvala draga :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555