O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del

<< < (22/87) > >>

Škratinja Nagaya:
Živjo,
prosila bi za karmično karto.
Vprašanje: namen nekega poznanstva, naveze..., ki se tiče preteklosti... ampak imam občutek, da se me še vedno tiče. Kaj mi skuša situacija sporočit, me naučit?
Hvala!!  :-*

Tea:
Povejte ali boste počakale na Jane, da bo nekaj spremembe, ali vam odgovorim jaz.  :D

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on June 07, 2011, 03:42:46 PM ---Povejte ali boste počakale na Jane, da bo nekaj spremembe, ali vam odgovorim jaz.  :D

--- End quote ---

Tea, bom vesela tudi tvojega odgovora, seveda!  :)
Je pa drugo vprašanje kot prej.  ;)
Hvala!

sandry_ca:

--- Quote from: Tea on June 07, 2011, 03:42:46 PM ---Povejte ali boste počakale na Jane, da bo nekaj spremembe, ali vam odgovorim jaz.  :D

--- End quote ---

Lahko tudi ti Tea  :D :-*

Tea:

--- Quote from: Pika on June 07, 2011, 03:51:38 PM ---

--- End quote ---

Tea, bom vesela tudi tvojega odgovora, seveda!  :)
Je pa drugo vprašanje kot prej.  ;)
Hvala!

--- End quote ---

Vem, da je drugo Pika. Tebe že čutim, kaj želiš vprašat, tudi če ne napišeš ...

Tale naveza, poznanstvo, ali karkoli že pač, je karmična. Izvlekla sem namreč severni karmični vozel, torej delata karmo tega življenja za naprej. Vsekakor je odnos pomemben in ker je v Biku, bo zadeva trajala kar dolgo. Naj te ne skrbi, ker pa imam zraven še 12 hišo, bi bilo vsaj na začetku dobro, da bi nekoliko skrivala svoja čustva in občutke, misli in namere.
 :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version