O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del

<< < (61/87) > >>

Tea:

--- Quote from: Maja on September 06, 2011, 01:01:48 PM ---Jaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...

--- End quote ---

Svojemu kolenu pošiljaj ljubezen in energijo, ki mu jo primanjkuje. Predvsem pa se še kaže, da ga je potrebno zaviti, utopliti, negovati in z njim nežno ravnati.

Princes:

--- Quote from: Tea on September 06, 2011, 01:03:07 PM ---
--- Quote from: Princes on September 06, 2011, 11:52:28 AM ---Jaz imam vprašanje, ki se tiče mojega sina, ampak posledično tudi mene in sicer

ali bo sin dobil v najem stanovanje pod našim in kdaj?

Hvala Tejči že v naprej :-*

--- End quote ---

BO - enota je pa v času 5, ki jih moraš prilagoditi pričakovanjem: tednov, mesecev

--- End quote ---

Hvala iz srca :-*

Maja:

--- Quote from: Tea on September 06, 2011, 01:06:37 PM ---
--- Quote from: Maja on September 06, 2011, 01:01:48 PM ---Jaz bi lepo prosila, če mi obrneš eno za moje koleno, ki še ni povsem v redu po poškodbi ...

--- End quote ---

Svojemu kolenu pošiljaj ljubezen in energijo, ki mu jo primanjkuje. Predvsem pa se še kaže, da ga je potrebno zaviti, utopliti, negovati in z njim nežno ravnati.

--- End quote ---

Hvala, Tea, sem ravno dobila tudi tako mnenje od strokovnjaka.

sasa:

--- Quote from: Tea on September 06, 2011, 01:05:13 PM ---
--- Quote from: sasa on September 06, 2011, 11:25:31 AM ---Ali naj začnem določen projekt?

Hvala  :-*

--- End quote ---

Tole je pa precej pod spremnljivo energijo. Tukaj se nekak prepuščaš še občutkov in iščeš varnost v nekem oprijemljivem, ki pa se zaenkrat še ne vidi.

--- End quote ---

;D ;D ;D Res je. Ma bo kar bo, bom pustila dogodkom prosto pot.

Hvala Tea  :-*

Tea:

--- Quote from: Maja on September 06, 2011, 01:12:28 PM ---
--- Quote from: Tea on September 06, 2011, 01:06:37 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Hvala, Tea, sem ravno dobila tudi tako mnenje od strokovnjaka.

--- End quote ---

no vidiš hehe kako je vse usklajeno  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version