O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
Lisa:
--- Quote from: Tea on September 08, 2011, 08:23:56 AM ---Kaj za >:D pa te tako moti?
Če gledam po tranzitih vidim edino :U :quin :Lu in tak aspekt najbrž prinese nekaj živčnosti. Je pa res, da se pod takim aspektom preveč hitro in revolucionarno odločamo.
Uran Luna prinese tudi potrebo po odcepitvi od čustvenih vezi - saj Uran ne prenese negovanja in bližine
--- End quote ---
Kaj me moti?
Najbolj me moti to, da ne pokaže svojih čustev.Nisem sigurna v njega..čeprav zaupam mu, ampak vseeno je na trenutke kar težko.
Veliko se pogovarjava, ampak on se noče odpreti, tako kot se jaz.en trd oreh je.
Imava pa zelo močno prijateljstvo.
Saj ostajava še vedno skupaj... ;)
je pa res, da imam jaz zelo težko obdobje, trenutno.zelo depresivna sem, ne vidim smisla, žalostna, smilim se sama sebi...brez energije...želje po intimnosti nimam... ::)
čudni časi >:(
Luna:
Bi lahko za eno karto prosila? Glede enega moškega v mojem življenju... Bo ostalo pri prijateljstvu ali bo kaj več? Se je že kazalo, da bo kaj več, pa se je zdaj situacija nekako čudno obrnila, pa mi ni več nič jasno.
sasa:
Luna, lahko ti odgovorim kar brez kart, če želiš. Trenutno se mi zdi, da se je on umaknil zaradi nekega privatnega razloga, tako da ne kaže najbolje. Naj ti pa še karte povedo svoje. ;)
Luna:
Sasa hvala. Sem tudi jaz dobila tak občutek, da se je umaknil, ampak ne čisto po svoji volji. Jah, bo pač treba počakati, pa videti kaj se bo izcimilo. :)
sasa:
Ma nekaj se je moralo zgodit, da se je umaknil. Nek dogodek je vse skupaj presekal. Ali je po svoji volji ali ne, pa ne bi vedla.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version