O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
Daia*:
Tea, še jaz bi prosila za karto kako kaže glede uresničitve ene zelo močne želje :)
Tea:
--- Quote from: taja6 on September 26, 2011, 10:29:51 AM ---Tea, če si pri volji, bi te lepo prosila za eno karmično karto za moje potovanje ( naslednji teden ), kako plodno, uspešno bo ;)
HVALA :-*
--- End quote ---
Potovanje bo čudovito. Venera napoveduje dobre čase in zadovoljstvo :-*
taja6:
--- Quote from: Tea on September 26, 2011, 03:53:25 PM ---
--- Quote from: taja6 on September 26, 2011, 10:29:51 AM ---Tea, če si pri volji, bi te lepo prosila za eno karmično karto za moje potovanje ( naslednji teden ), kako plodno, uspešno bo ;)
HVALA :-*
--- End quote ---
Potovanje bo čudovito. Venera napoveduje dobre čase in zadovoljstvo :-*
--- End quote ---
kako lepo in ravno Venera ;) hvala Tea :-*
komaj čakam...
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on September 07, 2011, 07:02:20 PM ---
--- Quote from: Pika on September 07, 2011, 06:50:43 PM ---
--- Quote from: Tea on September 07, 2011, 02:04:55 PM ---
--- Quote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AM ---
--- Quote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AM ---Kaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.
Hvala! ang:
--- End quote ---
ang: ang: ang: :-*
--- End quote ---
Ups
Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne nege
No, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr. ;D
--- End quote ---
Ojej, ja sej imam beden filing. No, ne beden, bolj brezzvezen. Bom poskusila bit medicinska sestra. :D
Tea, če boš pri volji, bi prosila za dopolnilno karto. Recimo, da tega odnosa, sodelovanja, sploh ne upoštevam. Pač ti ljudje tam zraven so, bolje, da se na primer čimmanj ukvarjam z njimi in se posvetim sama sebi.
Recimo, da grem tja zaradi sebe in ne zaradi sodelovanja. Se osredotočim nase. Kaj lahko pričakujem?
Hvala!! ang: ang:
--- End quote ---
Ogromno klepetanja :D
--- End quote ---
Tole se je pa izšlo natanko tako. :D
Odnos je bil potem super, sem bila medicinska sestra recimo, naklepetali smo se pa za naprej in za nazaj. ;)
Tea:
--- Quote from: Pika on September 27, 2011, 12:49:40 PM ---
--- Quote from: Tea on September 07, 2011, 07:02:20 PM ---
--- Quote from: Pika on September 07, 2011, 06:50:43 PM ---
--- Quote from: Tea on September 07, 2011, 02:04:55 PM ---
--- Quote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AM ---
--- Quote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AM ---Kaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.
Hvala! ang:
--- End quote ---
ang: ang: ang: :-*
--- End quote ---
Ups
Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne nege
No, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr. ;D
--- End quote ---
Ojej, ja sej imam beden filing. No, ne beden, bolj brezzvezen. Bom poskusila bit medicinska sestra. :D
Tea, če boš pri volji, bi prosila za dopolnilno karto. Recimo, da tega odnosa, sodelovanja, sploh ne upoštevam. Pač ti ljudje tam zraven so, bolje, da se na primer čimmanj ukvarjam z njimi in se posvetim sama sebi.
Recimo, da grem tja zaradi sebe in ne zaradi sodelovanja. Se osredotočim nase. Kaj lahko pričakujem?
Hvala!! ang: ang:
--- End quote ---
Ogromno klepetanja :D
--- End quote ---
Tole se je pa izšlo natanko tako. :D
Odnos je bil potem super, sem bila medicinska sestra recimo, naklepetali smo se pa za naprej in za nazaj. ;)
--- End quote ---
;D fajn ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version