O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
Jane:
--- Quote from: Fresita on October 26, 2011, 11:08:40 AM ---Prosila bi za eno karto glede (nove) službe...če je pravi čas za spremembo ali ne, če se kje kaže kaj...
--- End quote ---
V službi trenutno še malo nestalno stanje, verjetno bi zamenjava bila bolj kratkoročna. Malo še počakaj, zdaj ni čas ( padel je južni vozel ).
Jane:
--- Quote from: Luna on October 26, 2011, 03:17:34 AM ---Še jaz bi eno karto prosila. Glede selitve oz novega stanovanja... Je pravilna odločitev? :D
--- End quote ---
pravilna odločitev ;)
Luna:
--- Quote from: Jane on October 30, 2011, 10:57:15 AM ---
--- Quote from: Luna on October 26, 2011, 03:17:34 AM ---Še jaz bi eno karto prosila. Glede selitve oz novega stanovanja... Je pravilna odločitev? :D
--- End quote ---
pravilna odločitev ;)
--- End quote ---
O super, saj sem to čutila, ampak zmeraj je prisoten en kanček dvoma. Hvala :-*
Fresita:
--- Quote from: Jane on October 30, 2011, 10:55:37 AM ---
--- Quote from: Fresita on October 26, 2011, 11:08:40 AM ---Prosila bi za eno karto glede (nove) službe...če je pravi čas za spremembo ali ne, če se kje kaže kaj...
--- End quote ---
V službi trenutno še malo nestalno stanje, verjetno bi zamenjava bila bolj kratkoročna. Malo še počakaj, zdaj ni čas ( padel je južni vozel ).
--- End quote ---
Iz srca hvala :-* Upam, da bo kmalu boljše :)
Maja:
--- Quote from: Jane on October 30, 2011, 10:53:22 AM ---
--- Quote from: Maja on October 25, 2011, 11:49:15 AM ---Lahko prosim za eno karto glede neke osebe? Poslovno-hobi-prijateljska naveza. ;D
--- End quote ---
Nič slabega, veliko komunikacije, skupna razmišljanja, duhovne vrednote itd.
--- End quote ---
Super! Hvala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version