IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hvala!Saj tako je po mojem tudi priložnost k meni prišla. Ko sem rekla, da prepuščam, naj se zgodi nekaj v tej smeri, da bo dobro zame, pa naj bo karkoli ... Torej prepuščam še naprej ...
Nič pišuka .... gongi in gremo
Quote from: Tea on May 23, 2011, 06:37:05 PMNič pišuka .... gongi in gremo Pišuka pišuka... za tako stvar bi pojedla eno tibetansko skledo gongov!
Draga Tea, tudi jaz bi te prosila za odgovor, ki ga imam v mislih? Hvala. Poljubčki in pozdravčki
Quote from: Urša on May 23, 2011, 08:02:24 PMDraga Tea, tudi jaz bi te prosila za odgovor, ki ga imam v mislih? Hvala. Poljubčki in pozdravčkiOdgovor je, da se počasi daleč pride .............. previdnost in praktičnost ne bo odveč
Quote from: Pika on May 23, 2011, 07:32:13 PMQuote from: Tea on May 23, 2011, 06:37:05 PMNič pišuka .... gongi in gremo Pišuka pišuka... za tako stvar bi pojedla eno tibetansko skledo gongov! Oglej si, draga, število tvojih postov
Quote from: Tea on May 23, 2011, 08:05:35 PMQuote from: Urša on May 23, 2011, 08:02:24 PMDraga Tea, tudi jaz bi te prosila za odgovor, ki ga imam v mislih? Hvala. Poljubčki in pozdravčkiOdgovor je, da se počasi daleč pride .............. previdnost in praktičnost ne bo odvečHvala Tea. Hmmm, samo, kaj bi pomenilo tukaj previdnost in praktičnost ??? ???
Bila na razgovoru za delo. Zanimiva ponudba, ampak imam neke pomisleke. Lahko nasvet, kaj storiti?