O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
Nena:
--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 06:04:23 PM ---
--- Quote from: Nena on June 05, 2011, 05:49:48 PM ---Ou super Jane...pa da vidmo..mene zanima kakšno bo moje poletje? 8)
--- End quote ---
Ne vem kakšen odgvor si pričakovala, mislim da bo bolj povezano s služenjem dinarčkov. Imaš luno v 2.hiši v devici, ko boš na nek način še vedno služila drugim, predvsem delaj to potrpežljivo, da se tvoji denarni "viri" povečajo.
--- End quote ---
Nič nisem pričakovala, Jane. Tale odgovor je čist cool ;) Bom potrpežljiva in pridna ;D
Jane:
--- Quote from: Tejka on June 05, 2011, 06:14:57 PM ---No pa da probamo eno tako vprašanje za v javnost...
Dopust letos (a bo sploh :-\ ) ?
--- End quote ---
No sej tiste za nejavnost lahko na ZS ;) Za dopust pa sonce v devici v 4 hiši, mislim da bo dopust bolj doma oz. zdaj je čas da narediš nekaj kar pač moraš, da se boš počutila bolj varno ;)
taja6:
super Jane, lepo darilce ;)
jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?
hvala Jane :-*
cvetka:
--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 04:45:14 PM ---
--- Quote from: cvetka on June 05, 2011, 03:06:26 PM ---Jane, mene zanima
kaj mi obeta obdobje do konca leta na službenem področju?
:-*
--- End quote ---
Cvetka zate merkur v dvanajsti hiši - bi si upala trdit, da bo potrebno kako poročilo popravljat ali pa dopolnit. Z revizijo si že konec, ne?
--- End quote ---
Hvala.
Z revizijo sem konec, ampak zdaj pa pooopraaavljaaaaaaaaaam, iz enega konta na drugega in spet na prvega; merkur je vsekakor na mestu, za 12H??, ali je znamenje tudi bilo?
lp :-*
Jane:
--- Quote from: taja6 on June 05, 2011, 07:00:41 PM ---super Jane, lepo darilce ;)
jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?
hvala Jane :-*
--- End quote ---
Pluton v 10 hiši v kozorogu, definitivno si bo zastavil nove cilje, upošteva naj pravila -kozorog in služba bo super.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version