O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del

<< < (20/87) > >>

taja6:

--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 08:35:07 PM ---
--- Quote from: taja6 on June 05, 2011, 07:00:41 PM ---super Jane, lepo darilce  ;)

jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?

hvala Jane  :-*

--- End quote ---

Pluton v 10 hiši v kozorogu, definitivno si bo zastavil nove cilje, upošteva naj pravila -kozorog in služba bo super.

--- End quote ---

super, lepo naj se pridno z delom in svoimi sposobnostmi izkaže in se bodo po vloženem delu, trudu, znanju pokazali tudi vse boljši ( finančni ) rezultati...če prav razumem...

hvala Jane  :-*

Tejka:

--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 06:29:04 PM ---
--- Quote from: Tejka on June 05, 2011, 06:14:57 PM ---No pa da probamo eno tako vprašanje za v javnost...

Dopust letos (a bo sploh :-\ ) ?

--- End quote ---

No sej tiste za nejavnost lahko na ZS  ;) Za dopust pa sonce v devici v 4 hiši, mislim da bo dopust bolj doma oz. zdaj je čas da narediš nekaj kar pač moraš, da se boš počutila bolj varno  ;)

--- End quote ---

Dobiš na ZS ...

Jp se mi je zdelo ja. Doma bom slikala in poplesavala ;D

sasa:
Evo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?

Tea:

--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 10:14:17 PM ---
--- Quote from: Tea on June 05, 2011, 08:48:46 PM ---Jane še meni prosim

--- End quote ---

Jupiter v ovnu v četrti hiši. Zadevo moraš speljati po svoje, ker se boš edino tako počutila varno in blagoslovljeno.

--- End quote ---

Hvala Jane  :-*

Jane:

--- Quote from: sasa on June 06, 2011, 09:19:55 AM ---Evo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?

--- End quote ---

Ti imaš pa sonce v devici v tretji hiši. Do podrobnosti izdelaj svoj načrt, spravi na plan vse svoje zamisli in jih uresniči  ;) Te podpira tole sonce  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version