O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
taja6:
--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 08:35:07 PM ---
--- Quote from: taja6 on June 05, 2011, 07:00:41 PM ---super Jane, lepo darilce ;)
jaz bi prosila za odgovor na vprašanje, kako bo mož nadalje uspešen na službenem oz. finančnem področju?
hvala Jane :-*
--- End quote ---
Pluton v 10 hiši v kozorogu, definitivno si bo zastavil nove cilje, upošteva naj pravila -kozorog in služba bo super.
--- End quote ---
super, lepo naj se pridno z delom in svoimi sposobnostmi izkaže in se bodo po vloženem delu, trudu, znanju pokazali tudi vse boljši ( finančni ) rezultati...če prav razumem...
hvala Jane :-*
Tejka:
--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 06:29:04 PM ---
--- Quote from: Tejka on June 05, 2011, 06:14:57 PM ---No pa da probamo eno tako vprašanje za v javnost...
Dopust letos (a bo sploh :-\ ) ?
--- End quote ---
No sej tiste za nejavnost lahko na ZS ;) Za dopust pa sonce v devici v 4 hiši, mislim da bo dopust bolj doma oz. zdaj je čas da narediš nekaj kar pač moraš, da se boš počutila bolj varno ;)
--- End quote ---
Dobiš na ZS ...
Jp se mi je zdelo ja. Doma bom slikala in poplesavala ;D
sasa:
Evo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?
Tea:
--- Quote from: Jane on June 05, 2011, 10:14:17 PM ---
--- Quote from: Tea on June 05, 2011, 08:48:46 PM ---Jane še meni prosim
--- End quote ---
Jupiter v ovnu v četrti hiši. Zadevo moraš speljati po svoje, ker se boš edino tako počutila varno in blagoslovljeno.
--- End quote ---
Hvala Jane :-*
Jane:
--- Quote from: sasa on June 06, 2011, 09:19:55 AM ---Evo Jane, sem še jaz poskusni zajček. Kaj pa moja služba?
--- End quote ---
Ti imaš pa sonce v devici v tretji hiši. Do podrobnosti izdelaj svoj načrt, spravi na plan vse svoje zamisli in jih uresniči ;) Te podpira tole sonce ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version