Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
Tea:
--- Quote from: sanjalka on August 01, 2012, 11:32:19 AM ---Ni čudno, da ji ni nič jasno, če je :NE vpleten :D
--- End quote ---
itak
In tud težko je kaj materializirat. V takem slučaju "Naj te nosi voda" ;)
Tea:
--- Quote from: Tejka on August 01, 2012, 02:27:53 PM ---Pišuka Poldi, zakaj vedno pri drugih vse vidim, zase pa bluzim in mutim in nič konkretnega ne naumim.
Hvala Tea, res je tako :-* :-* :-*
--- End quote ---
Običajno nam je pri drugih vse jasno. Nič novega hehe ;)
taja6:
jaz isto ;D pri sebi si preveč subjektiven in projeciraš v karto svoje želje ;D
sem ravno prejšnji vikend malo brskala po novih solarnih karta in tranzitih...ah spet podobna energija :So v 9. hiši..polna 10.hiška, polna 3.h...izgleda, da bom novo službo iskala/delala, novo kariero gradila... :J v eksaktni :kon DESC v 6.h., ASC :st, :Lu V :ov...
mož pa :So na DESC v 7. hiški...nice
Tejka:
Čeprav zdaj gledam potem naslednjo in poskušam bit objektivna...
:Sa :op :Lu 1. - 7. spet bo bremza ah ja, če odprem še naslednjega, pa je tak da me sploh vse skupaj mine.
Ma tale moj :NE mi gre že gladko na *****. Kakorkoli se obrnem in trudim nič ne naredim, tudi ko se trudim ni efekta, samo utrujena sem kot pri norcih. Pol se pa pejt. Najboljše da res začnem bluzit in neptunit in pošljem vse skupaj nekam :-X Mulca imata od jeseni dalje itak oba solarni ASC :Sk in :NE v 4. (IC :vo). Torej se mi bo res odpeljalo ali čem rajši rečt odplulo
sasa:
Tejka, obe lahko tega najinega :NE nekam pošljeva :P
Ma veš kaj, včasih je celo bolje, da ne vidimo nekaterih zadev ;) Zna pa biti zelo.... pa sej niti ne znam najti prave besede ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version