Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
Ametist:
--- Quote from: Tejka on January 12, 2012, 03:40:44 PM ---Gledam svoje T. za danes. Res na brzino sicer, ker moram potem šibat na predavanje. Namreč sem popenila in se postavila zase na šihtu.
3 delajo manj kot jaz in imajo večjo plačo. Zaposlene so pač za več ur, naredim pa jaz 3x več. Dobijo plačano malico kljub temu da jedo tam, jaz je ne dobim, ker mi na 4urni delavnik malica (ali plačilo le te) ne pripada. Mi ni prav, da ene dobijo oboje jaz pa nič od tega. Ostale so dobile regres, jaz ne,... Popenila sem totalno in na sicer miren ampak odločen način povedala šefli kaj si mislim o vsem skupaj.
Odločila sem se, da če mislijo kaj mutit in cmevkat pač naj iščejo drugega bedaka. Ali imamo vsi enake pogoje ali pa pač grem.
T so pa:
hitri :So :kv :So , :Lu :tr MC, :Ve :sek MC pa :Lu itak v 2.
:PL :tr :Sa točen, :PL :tr :ki orbis 3°, :Sa :kv J tudi točen , :J :tr :Sa 6° :U :kon :Ma 3°
No kakorkoli sem na nek način vesela, da sem se končno postavila zase :)
--- End quote ---
Tejči, meni se zdi, da te :U seka, da bo še hudo tistim, ki ti stopijo na rep. To še pride toliko bolj do izraza, ko bo na :Ma ;D
Upoštevaj navodila od "zgoraj" (mislim :U) in predvsem tvoje srce, ki vedno ve, kaj je prav in kaj ne.
:-* :-* :-* :-*
sanjalka:
--- Quote from: sanjalka on August 09, 2011, 08:03:05 AM ---Sade Sati traja pribl. 7 let.
Začne se, ko T :Sa vstopi v znamenje pred N :Lu in zaključi, ko izstopi iz znamenja za N :Lu, skratka obdobje 3-eh znamenj :-\.
--- End quote ---
Jane, tole je bilo že enkrat zapisano glede Sade Satija
Jane:
--- Quote from: sanjalka on January 13, 2012, 10:10:29 AM ---
--- Quote from: sanjalka on August 09, 2011, 08:03:05 AM ---Sade Sati traja pribl. 7 let.
Začne se, ko T :Sa vstopi v znamenje pred N :Lu in zaključi, ko izstopi iz znamenja za N :Lu , skratka obdobje 3-eh znamenj :-\ .
--- End quote ---
Jane, tole je bilo že enkrat zapisano glede Sade Satija
--- End quote ---
Aha, hvala sem pozabila očitno.
sanjalka:
Ah, kako zelo mi je všeč tale astrologija, saj vsakič kaj novega odkrijem :)
Sem gledala v sinovi karti progresije in tranzite na dan, ko se mu je rodila sestrica.
P :J je šel retrogradno in mu je prišel iz 4. hiše spet nazaj v 3 hišo ( :J-povečanje, 3.hiša-sestrica) in P :Lu mu je prišla v :dv ( :Lu-dom, :dv-sestrica)
Res lepo tole, ko vidiš kako se vse poklapa.
In še eno zanimivost sem našla v karti bivšega moža:
ko je spoznal mene, mu je T :Ve (bila je v retrogradnem gibanju, že v natalu ima retrogradno) prišla na N :So in ko sva se razšla, mu je ta ista :Ve prišla zopet na N :So, seveda je bila tedaj v direktnem gibanju.
Jane:
--- Quote from: sanjalka on January 27, 2012, 12:15:27 PM ---In še eno zanimivost sem našla v karti bivšega moža:
ko je spoznal mene, mu je T :Ve (bila je v retrogradnem gibanju, že v natalu ima retrogradno) prišla na N :So in ko sva se razšla, mu je ta ista :Ve prišla zopet na N :So , seveda je bila tedaj v direktnem gibanju.
--- End quote ---
To je zelo uporabno, če seveda veš datume. Je pa super res veliko potrditev.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version