Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
Tea:
--- Quote from: Lisa on March 03, 2014, 06:53:30 AM ---Ja. Bomo vidli, kaj bo.
Mogoče pa še ni pravi čas. ;)
--- End quote ---
haha - ja mogoče
Tale tvoj primer je tipečen za tiste, ki se sprašujejo, kaj je usoda in kaj svobodna volja. Se lepo vidi, kako ti vesolje nekaj nakloni in kako se lahko sama znotraj danosti odločiš. Sicer pa imamo take trenutke vsak trenutek svojega življenja.
Jane:
me spominja na mojega moza, ko je imel mars-saturn. Lezal na kavcu in ni vedel a bi sel levo ali desno. Njegova izjava....bi pa ne norem. Dokler se mi ni snelo in sem ga zbrcala v eno smer :D
Škratinja Nagaya:
Hmmm. Moja natalka.
:Sa :kon :Ma
Naslednje težave:
Bi, pa ne morem.
Bi, pa ne vem, kaj.
Ma kdaj bom že?
Ja, to bi. In to takoj! Zdaj moram. (si razlagam nekaj mesecev)
Eno leto se mi z isto stvarjo mudi. In še vedno nič.
Potem kar naenkrat - zaštartam in je ni stvari, ki bi me zaustavila in se imam super fajn cel cajt. Cvetim.
Kak nasvet, kako se spoprijeti s to težavo in aktivirat tega :Ma, kadar ima idejo stoletja? :-X
Maja:
--- Quote from: Jane on March 03, 2014, 09:23:03 AM ---me spominja na mojega moza, ko je imel mars-saturn. Lezal na kavcu in ni vedel a bi sel levo ali desno. Njegova izjava....bi pa ne norem. Dokler se mi ni snelo in sem ga zbrcala v eno smer :D
--- End quote ---
Pri tem jaz res nisem mogla nič, ker sem imela poškodbo kolena ... ::)
Očitno tam gor vedo, da me samo malodušje ne bo ustavilo, ker bom našla nekje motivacijo in voljo in me morajo pohabit, da res ne morem nič.
V nadaljnje ne bom vztrajala tako dolgo in bom odnehala prej, da jih ne bom spet fasala po buči (kolenih, zapetjih, tetivah ...). ;D
sanjalka:
Moj je imel pred kratkim T :Sa :op N :Ma in spet bo aktiven ta tranzit letos julija.
Se pa to dogaja v 1. hiši (T :Sa) in 7.hiši (N :Ma)....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version