NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tejčika še zame eno danes, baje bomo romantiko zganjali hihi.
Jaz bi pa tudi iz čiste radovednosti eno ljubezensko... če se bo sploh katera karta pustila izvlečt, ho ho.
Quote from: Jane on June 13, 2011, 09:07:08 AMTejčika še zame eno danes, baje bomo romantiko zganjali hihi.O, to je pa lepoNo, izvlekla pa semDenar je samo povod za vaše nerazumevanje. Pogovorite se raje o pravem problemu.Glede na to ti svetujem, da tole sporočilo odložiš do nadaljnega hehe
Quote from: Tea on June 13, 2011, 09:17:12 AMQuote from: Jane on June 13, 2011, 09:07:08 AMTejčika še zame eno danes, baje bomo romantiko zganjali hihi.O, to je pa lepoNo, izvlekla pa semDenar je samo povod za vaše nerazumevanje. Pogovorite se raje o pravem problemu.Glede na to ti svetujem, da tole sporočilo odložiš do nadaljnega hehe Ah no...sem mislila, da mi boš zvlekla kake masažice in podobno, jaz se moram pa o problemih pogovarjat
Quote from: Pika on June 13, 2011, 09:12:59 AMJaz bi pa tudi iz čiste radovednosti eno ljubezensko... če se bo sploh katera karta pustila izvlečt, ho ho. Danes je pravi čas, da si ogledate kakšno komedijo
Uf, če bi lahko, bi še jes prosila za sporočilce.
Quote from: Missy on June 16, 2011, 05:20:01 PMUf, če bi lahko, bi še jes prosila za sporočilce. Tisto, kar pri partnerju ne sprejemate najbolj, je mogoče vaš problem
Namesto večerje, partnerju zmasirajte hrbet ali stopala, čaka vas presenečenje