Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #1425 on: May 07, 2013, 07:15:21 PM »
Super, Sanjalka. Ja, to so lepi obcutki. Uzivaj v njih!  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1426 on: May 15, 2013, 02:49:52 PM »
Tolk o odnosu. V petek letim v Amsterdam, a dobim včeraj ob 19:10 mejl od šefa, da ne bom smela na dopust, če ne bom danes zrihtala nečesa, kar mu že 1 mesec govorim, da ne dobim odgovora in da enostavno NE morem naredit NIČESAR VEČ. Mislim, a se res lahko na tok osebni nivo spusti nekdo.
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1427 on: May 16, 2013, 02:50:33 AM »
Aresno? Ostanem brez besed, to je pa čista zloba, ne morem nič drugega reči. Pa kaj ima on od tega, fuj in bleh :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1428 on: May 16, 2013, 05:15:54 AM »
Dobrodošli v poslovnem svetu.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1429 on: May 20, 2013, 09:25:58 AM »
Grem po stopnicah v klet po drva, se mi pa tih pred nosom odprejo vhodna vrata - neka mamina znanca, k ise vedno, ko gresta mimo, kar narišeta brez, da bi se najavila, pa ni važno, kakšna ura je in v kakšnem stanju je človek - ali si ravno vstal ali se kam odpravljaš. Ne znata it nikamor, brez da bi še h komu šla.   ::)
Sem ju samo obrnila na vratih. Hehe, tip pravi: "A bo ka'šn kapučino?" Ponavadi se mu potem še pirčka zalušta ...
Danes sem pol dneva frej in sama doma, poleg tega sem še slišala, da je zadnjič nekaj gofljo vrtel okrog stvari, ki se ga ne tičejo ...
Več sreče prihodnjič ...  ;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1430 on: May 20, 2013, 09:34:16 AM »
Jaz tud takih ki se ne najavijo ne maram. Sej nič ne rečem, včasih te kdo prijetno preseneti, samo načeloma pa dej kaj pa če glih seksam, pa me motiš  ;D ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1431 on: May 20, 2013, 09:54:09 AM »
Grem po stopnicah v klet po drva, se mi pa tih pred nosom odprejo vhodna vrata - neka mamina znanca, k ise vedno, ko gresta mimo, kar narišeta brez, da bi se najavila, pa ni važno, kakšna ura je in v kakšnem stanju je človek - ali si ravno vstal ali se kam odpravljaš. Ne znata it nikamor, brez da bi še h komu šla.   ::)
Sem ju samo obrnila na vratih. Hehe, tip pravi: "A bo ka'šn kapučino?" Ponavadi se mu potem še pirčka zalušta ...
Danes sem pol dneva frej in sama doma, poleg tega sem še slišala, da je zadnjič nekaj gofljo vrtel okrog stvari, ki se ga ne tičejo ...
Več sreče prihodnjič ...  ;D

Super si tole naredila, da si ju zavrnila, tole zna biti res nadležno, ljudje nimajo občutka. Sama ne maram tega,da se mi kdo kar nalima,  doma je moja intima, nekaj kar je samo moje in sem rada sproščena, to pomeni, da se lahko tudi naga sprehajam po hiši in si res ne predstavljam, da bi mi nekdo kar prišel na vrata. Joj, bi tudi hitro šel ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1432 on: May 20, 2013, 10:09:05 AM »
Tudi sama zelo cenim zasebnost, ker mi že tako primanjkuje samote in miru in tu se ne pogajam. In teh 12 ur, ki jih imam na razpolago danes za domače intimne trenutke, bo minilo tako, kot sam hočem.
Povsod v življenju je treba postavit meje takoj, do kje gre lahko kdo, sicer si zavozil.  :blank:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1433 on: May 22, 2013, 02:58:23 AM »
Nespecnost.  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1434 on: May 22, 2013, 06:42:53 AM »
mi smo se pa zbujali na 5 minut. Odkar imam Umo ne vem kaj je to spanje. Ko spuzva sem cez dan :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1435 on: May 22, 2013, 07:30:43 AM »
mi smo se pa zbujali na 5 minut. Odkar imam Umo ne vem kaj je to spanje. Ko spuzva sem cez dan :(
Enako je bilo pri moji ta mali. Prej sem bila vedno navajena na ful spanja. Potem pa naenkrat na glavo. Sem mislila, da se bom spremenila v zombija. Se danes se zbujam in hodim preverjat, ali ne hcera pokrita ali ne.  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1436 on: May 22, 2013, 10:05:21 AM »
Enako je bilo pri moji ta mali. Prej sem bila vedno navajena na ful spanja. Potem pa naenkrat na glavo. Sem mislila, da se bom spremenila v zombija. Se danes se zbujam in hodim preverjat, ali ne hcera pokrita ali ne.  ::)

Ma to jaz ne, ko enkrat spijo, spim tudi jaz. Zdaj bi pa rada vsaj 6 ur v kosu spala, ker trenutno spim od 20-22 pa od 3-5  :-X

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1437 on: May 24, 2013, 09:33:21 AM »
Zanimive stvari se dogajajo pri nas v službi.
Jaz samo opazujem in razmišljam ...

Sodelavki sredi meseca poteče status. Kljub temu bo delala do konca meseca, po navodilih vodje pa si bo pisala ure po 10 ali 12 na dan na delovni list, če bi slučajno prišla inšpekcija. Če se pa slučajno zgodi, da bi prišla takrat, ko bo ona tam, bo pa morala hitro pobegnit ven.
In podpisovali smo papir, na katerem piše, da smo bili seznanjeni z evakuacijskim načrtom v primeru požara (BTW, vrata "Emergency Exit" se na naše kartice ne odpirajo ...), prav tako smo samo podpisali, da smo imeli predavanja iz varstva pri delu.
Kam se lahko prijavi take kršitve???  ;D
A lahko anonimno?

Druga, bizarno smešna zadeva ... Sodelavka je na FB objavila, da se pozna, da bo polna luna, da se po strankah pozna. 10 jih je seveda takoj stisnilo "Všeč mi je". To je videl direktor in nakuril vse po vrsti. OK, takih stvari se res ne bi objavljalo, ne glede na to, kje delaš, ker stranke to lahko vidijo. AMPAK, kaj je pa on počel na FB v pomembnem direktorskem delovnem dnevu?  :laugh: Nam je pa internet ukinil. No, šele zdaj, ko ga nimamo, so štale zaradi njega. Zanimivo ...  ;D
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1438 on: May 24, 2013, 08:25:18 PM »
Zanimive stvari se dogajajo pri nas v službi.
Jaz samo opazujem in razmišljam ...

Sodelavki sredi meseca poteče status. Kljub temu bo delala do konca meseca, po navodilih vodje pa si bo pisala ure po 10 ali 12 na dan na delovni list, če bi slučajno prišla inšpekcija. Če se pa slučajno zgodi, da bi prišla takrat, ko bo ona tam, bo pa morala hitro pobegnit ven.
In podpisovali smo papir, na katerem piše, da smo bili seznanjeni z evakuacijskim načrtom v primeru požara (BTW, vrata "Emergency Exit" se na naše kartice ne odpirajo ...), prav tako smo samo podpisali, da smo imeli predavanja iz varstva pri delu.
Kam se lahko prijavi take kršitve???  ;D
A lahko anonimno?

Druga, bizarno smešna zadeva ... Sodelavka je na FB objavila, da se pozna, da bo polna luna, da se po strankah pozna. 10 jih je seveda takoj stisnilo "Všeč mi je". To je videl direktor in nakuril vse po vrsti. OK, takih stvari se res ne bi objavljalo, ne glede na to, kje delaš, ker stranke to lahko vidijo. AMPAK, kaj je pa on počel na FB v pomembnem direktorskem delovnem dnevu?  :laugh: Nam je pa internet ukinil. No, šele zdaj, ko ga nimamo, so štale zaradi njega. Zanimivo ...  ;D

;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1439 on: May 24, 2013, 08:28:17 PM »
Zebe.  :-X