Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 265695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #540 on: July 19, 2012, 10:25:06 PM »
Tia, itak, da bo :) Verjamem vate :)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #541 on: July 19, 2012, 10:30:05 PM »
Ne zastopim tega. Gre mami medtem, ko me ni doma, v mojo sobo, vzame iz moje torbice list, s sluzbenimi zadevami, potem pa ko jaz pridem domov, mi rece, da je slisala, da so se moji bivsi sodelavci pogovarjali o meni in tej moji sluzbeni zadevi, da ce je to res?

Ma lej, tega ni vedel nihce od mojih bivsih sodelavcev, cetudi se se vedno slisimo med sabo in gremo na kavo, poleg tega pa je zadeva stara en teden.

No, sem ji rekla, da naj drugic pusti mojo sobo pri miru in da ne rabi lagati naokol. Da ce komu laze, laze tako ali tako samo sama sebi.

Me je najprej nadrla, da ona se ne laze, da kako ji lahko kaj takega recem, potem pa je bila vsa sladka okoli mene, pa vse. Ma dej!
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #542 on: July 20, 2012, 08:21:23 AM »
A to o tistem, ko si včeraj dobila?? Tudi meni je šlo to vedno na živce, stikanje po mojih stvareh in pol metanje naprej. A čuden, da ti nič ne povem, če vsakič uničiš moje zaupanje  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #543 on: July 20, 2012, 10:58:43 AM »
Đizs. Stikanje po zadevah, odpiranje pošte/maila/sms-ov,... To je meni taaaak vdor v zasebnost, da glava peče :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #544 on: July 20, 2012, 12:02:18 PM »
nasprotje moje mami; ko jo prosim, naj gre v moje stanovanje po nekaj, da  mi npr. pogleda nek papir in mi po telefonu pove, noče iti...da po mojih stvareh ne bo stikala  :-*
potem gre pa ati  ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #545 on: July 20, 2012, 12:39:27 PM »
Ne zastopim tega. Gre mami medtem, ko me ni doma, v mojo sobo, vzame iz moje torbice list, s sluzbenimi zadevami, potem pa ko jaz pridem domov, mi rece, da je slisala, da so se moji bivsi sodelavci pogovarjali o meni in tej moji sluzbeni zadevi, da ce je to res?

Ma lej, tega ni vedel nihce od mojih bivsih sodelavcev, cetudi se se vedno slisimo med sabo in gremo na kavo, poleg tega pa je zadeva stara en teden.

No, sem ji rekla, da naj drugic pusti mojo sobo pri miru in da ne rabi lagati naokol. Da ce komu laze, laze tako ali tako samo sama sebi.

Me je najprej nadrla, da ona se ne laze, da kako ji lahko kaj takega recem, potem pa je bila vsa sladka okoli mene, pa vse. Ma dej!

Kva?!?!?!?!?
 :o :o :o :o :o :o

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #546 on: July 21, 2012, 12:44:43 PM »
A to o tistem, ko si včeraj dobila?? Tudi meni je šlo to vedno na živce, stikanje po mojih stvareh in pol metanje naprej. A čuden, da ti nič ne povem, če vsakič uničiš moje zaupanje  ???

Točno tako. Zaupanje je uničeno na celi črti...

Jane, očitno bom res morala s tabo vaditi odlaganje telefona  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #547 on: July 21, 2012, 01:05:14 PM »
Ti z veseljem dam napotke ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #548 on: July 26, 2012, 08:45:16 AM »
Ne vem, ali vpliva T  :NE na mojo N :Lu, ampak to, kar se z mano dogaja v zadnjih nekaj mesecih, je res.. Smotano... Tolk enih čustev, tolk enega novega dogajanja... Sama sebe večne prepoznam ob vesm tem.

Ravno danes mi je nekdo rekel, pa kako te more ena stvar tako prizadet oz pustiš, da tako vpliva nate, ki si tko trdna. Ja, sem trdna, ampak se zato toliko rše zlomim, še posebej v zadnjih tednih. Moja notranjost je tako zelo polna enih novih, še nedoživetih čustev, maske padajo, razkriva se moja notranjost... Ne vem, mogoče sem bila res celo življenje preveč trdna in sedaj to prihaja za mano...

Pa ne gledam na to kot na tragedijo. Pač, morajo čustva prit na plano, mora se stvar dogoditi.. Jo sprejemam kot tako, čeprav je na trenutke res težko, ampak gre.

Znam si vzeti čas zase in za svoje potrebe, za svoja čustva. Se mi zdi, da šele sedaj vidim, koliko čutenja sem sploh sposobna, na kakšen način se lahko to vse izrazi in pride ven. Še vseeno je pa na trenutke res trd boj te moje mehkobe in ranljivosti z mojo (narejeno) trdnostjo. To je tisto, kar najbolj boli...

Včasih res presenečam sama sebe.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #549 on: July 26, 2012, 09:31:04 AM »
Tvoja maska ASC je bolj hladne narave ( :U na ASC), vladar  :J pa je v  :vo, skratka  :U in  :J sta v recepciji, prevladuje uranska in strelčeva energija, svobodna, prijateljska, nekoliko hladna, odmaknjena.
Vendar Saša tvoja  :Lu je v  :ri, ona potrebuje čustva, nežnost, romantiiko, prepuščanje,stapljanje....
Kar prepusti se vsem občutkom, vsem čustvom, pusti si biti tudi kdaj šibka, mehka, zlomljena, s tem ni nič narobe, saj boš spet vstala in ponosno, optimistično ( :st) odkorakala nazaj v svet in spet boš pokazala, vesel, nasmejan obraz, pripravljen biti v pomoč drugim. Nikar pa ne zanemari svoje  :Lu, sebe.
Pa vso srečo :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #550 on: July 26, 2012, 10:26:16 AM »
Ja, saj to je to. Svoje  :Lu si nikakor nisem pustila odživet in to sedaj prihaja za mano...

Se zavedam tega sedaj, tako da bo lažje, v to sem prepričana.

Hvala ti!

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #551 on: July 26, 2012, 10:45:59 AM »
Kaj pa če bi se spravila kaj napisati na to temo, temo čustev, mogoče kakšne pesmi, mogoče samo svoj dnevnik...
Ne vem, prešinilo me je, ker imaš pač  :Lu v 3. hiši in če se ne motim ti tudi P :Lu pride v 3. hišo v  :ri. Mogoče bi na ta način najlažje izrazila vsa svoja čustva, katera so sigurno zelo močna. Včasih pomaga :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #552 on: July 26, 2012, 11:40:13 AM »
Ja, prav imaš, še P :Lu prihaja v 3. hišo.

Mogoče bom pa res probala kej napisat, mi ne bi škodilo.

Hvala ti za pomoč!

:-* :-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #553 on: July 26, 2012, 12:35:48 PM »
Vsak je sam svoje (ne)sreče kovač.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #554 on: July 26, 2012, 01:50:17 PM »
Vsak je sam svoje (ne)sreče kovač.

Ah, ne vem, ne vem, če je človek vedno svoje sreče kovač. Veliko sreče in dobrih genov ti je položeno že v zibko. Veliko pa je odvisno kako znaš gledati na življenje, veliko je odvisno od perspektive, je pa res, da  ta optimistični pogled ali pesimistični oz. kompliciranje ali nekompliciranje poberemo od staršev, od okolice v kateri smo odraščali, od ljudi kateri so nam bili v otroštvu za zgled...
Iz svojih izkušenj vem, da ko sem bila na vrhuncu in mi je šlo vse kot po maslu, uspešna v službi, uspešna na ljubezenskem področju, uspešna v ustvarjanju materialnih dobrin, sem mislila, da sem za vse to zaslužna sama, to človeka napolni z občutkom neke samozadostnosti, takrat se ti ego z lahkoto napihne. In če takrat ne znaš biti hvaležen, skromen, te hitro lahko doleti streznitev.
Mislim, da človek ni vsemogočen, ni najvišje bitje v tem univerzumu, je le del tega, del celote, del univerzuma in vse se vrti, vse s svojim namenom in vse je usklajeno, smo le del nečesa mnogo večjega.
Mislim, da je največja umetnost našega zemeljskega bivanja priti do točke, ko se ne upiraš več, ko sprejemaš, ceniš,spoštuejš  in uživaš vsak trenutek, ko se zaveš, da je vse prav, tako kot je. In to ne pomeni pasivnega življenja, ampak biti v celoti aktiven in polno prisoten v vsakem trenutku.
Uf, kje sem še jaz daleč od tega zgoraj napisanega. Je pa moja želja se temu vsaj malo približati.