Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj... dogodek dneva V del

<< < (27/241) > >>

Jane:
Joj jaz sem mela tudi neke zblojene sanje, z enim kolegom sva morala enega kriminalca spravit čez mejo v zapor, sva bila na letališču, letalo bi šlo čez par minut, jaz pa nisem imela dovolj denarja za neko takso, ki se jo je uradnik v zadnjem trenutku spomnil. Sem klicala po telefonu da naj mi takoj nakažejo 900 €, da ga spokam na avion, drugače mi bo ušel  ;D  Potem me ja pa tamali zbudil  ;D

sasa:
Hahaha, Jane, pa kaj smo mel dons ponoč vsi take sanje?

Jst sm sanjala, da so eno punco razžagali na pol z motorno žago, eno so zažgali do smrti, ene so lovili po travniku, ne vem kaj je zdej spet to take sanje  :o

So pa lahko povezane s kriminalko, ki jo ravnokar berem. Je kar nisem mogla odložit od rok, sem skos brala na plaži, še v stanovanju je moj gledal tv, jst pa knjigo zravn gulila  ;D

Jane:
Ti pa zmagaš  ;D  Takih groznih pa jaz nisem imela  ;D

sasa:

--- Quote from: Jane on June 27, 2011, 09:51:10 AM ---Ti pa zmagaš  ;D  Takih groznih pa jaz nisem imela  ;D

--- End quote ---

;D ;D ;D

Jernej:
Haha, Saša, sva imela podobne, čeprav so pri meni morali plezat po lestvi z zanko okoli vratu in sami dol skočit. Čeprav do onega kadra z dol skakanjem nisem prišel. Sem se prej zbudil. Je bil bolj poudarek na opazovanju psihe človeka, ko počasi leze po klinih in se zaveda, da je to zadnja stvar, ki jo dela, preden mu od "quick drop and sudden stop" počijo vratna vretenca, medtem ko masa opazovalcev tuli od navdušenja. Se mi je pa čudno zdelo, zakaj so vrvi tako dolge, ker obstaja pri tem resna nevarnost, da človeku dobesedno odtrga glavo.

Ampak to so že pravzaprav prispevki za v neko drugo temo...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version