Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del
sanjalka:
Tudi jaz bi danes eno sporočilo.
Hvala ang: :-* ang:
Maja:
--- Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PM ---Jst Maja... hvala ti ang:
--- End quote ---
Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...
Zakaj se mi zdi, da ti bo tole sporočilo zelo prav prišlo ...
Maja:
--- Quote from: sanjalka on August 03, 2011, 04:45:10 PM ---Tudi jaz bi danes eno sporočilo.
Hvala ang: :-* ang:
--- End quote ---
FINANCE: Včasih so rekli: "Ko skozi vrata pride revščina, ljubezen odleti skozi okno." Ampak še zdaleč ni nujno, da je tako. Ne pozabite, da je vse materialno naše samo za trenutek. In v natežjih trenutkih se največkrat zbližamo z našimi dragimi.
sandry_ca:
--- Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:50:04 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:41:04 PM ---Jst Maja... hvala ti ang:
--- End quote ---
Drugim dovolim, da so, kar so. Ne poskušam zdraviti svojih prijateljev. Delam na sebi in se zdravim, to je največ, kar lahko storim za druge ...
--- End quote ---
zeello Maja, še sanja se ti ne kako prav! Hvala ti res! :-* ang:
Maja:
--- Quote from: sandry_ca on August 03, 2011, 04:57:44 PM ---
--- Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:50:04 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
zeello Maja, še sanja se ti ne kako prav! Hvala ti res! :-* ang:
--- End quote ---
Sem še malo povprašala zate ... Vedi, da si zaslužiš najboljše. Te čustvene težave te puščajo v negotovoti, kar še zdaleč ni dobro zate. Iskren, odprt pogovor te bo pripeljal do razrešitve situacije.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version