Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del
ariadna:
Lep pozdrav!
Če lahko še jaz .... :) ... vprašanje imam v mislih. Navodilo - nasvet bi mi prav prišel.
Lep dan, a ;D
Maja:
--- Quote from: Nena on August 04, 2011, 01:16:32 AM ---Lahko še jaz eno??? Hvala :-* :)
--- End quote ---
MOČ: Moč ni nič drugega kot podaljševanje življenja - biti sposoben preživeti srčne bolečine in agonije ter iti skoznje z dvignjeno glavo. Včasih je znak moči tudi samo prebijanje skozi stisko s ciljem, da dosežemo drugo stran.
Maja:
--- Quote from: sanjalka on August 04, 2011, 07:32:16 AM ---
--- Quote from: Maja on August 03, 2011, 04:56:26 PM ---
--- Quote from: sanjalka on August 03, 2011, 04:45:10 PM ---Tudi jaz bi danes eno sporočilo.
Hvala ang: :-* ang:
--- End quote ---
FINANCE: Včasih so rekli: "Ko skozi vrata pride revščina, ljubezen odleti skozi okno." Ampak še zdaleč ni nujno, da je tako. Ne pozabite, da je vse materialno naše samo za trenutek. In v natežjih trenutkih se največkrat zbližamo z našimi dragimi.
--- End quote ---
Ravno to je sedaj tema :o
Kako si vedela :)
Hvala res sporočilo zame ang: :-* ang:
--- End quote ---
:o
Me veseli. :-*
Maja:
--- Quote from: Jane on August 04, 2011, 06:35:36 AM ---Maja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.
--- End quote ---
Mislim in govorim samo pozitivno. Poslušam, kar izrečem. Če se zalotim pri tem, da uporabljam negativne ali omejujoče besede, jih takoj zamenjam.
Jane:
--- Quote from: Maja on August 04, 2011, 10:39:07 AM ---
--- Quote from: Jane on August 04, 2011, 06:35:36 AM ---Maja, ce si se slucajno pri volji, se priporocam.
--- End quote ---
Mislim in govorim samo pozitivno. Poslušam, kar izrečem. Če se zalotim pri tem, da uporabljam negativne ali omejujoče besede, jih takoj zamenjam.
--- End quote ---
Hihi ja točno to delam zadnje dni :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version