Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del

<< < (44/100) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on August 04, 2011, 11:07:53 AM ---
--- Quote from: Pika on August 04, 2011, 10:58:06 AM ---Maja, čarovnica!  ;)
Bi lahko, prosim, še zame eno zrelo misel? Imam vprašanje v glavi. A bo, a bo??
Hvala!

--- End quote ---

NADANGEL MIHAEL: Z vami sem, dajem vam pogum za življenjske spremembe, ki vam bodo pomagale izvrševati vaše božansko življenjsko poslanstvo.

--- End quote ---

Hmmmm, zanimivo.
Moram razmislit o pomenu... glede na vprašanje.
Hvala!  :-*

Škratinja Nagaya:
Joj joj, Maja, naenkrat mi je stvar totalno zlaufala. Prej tema, blokada, zdaj pa kot da bi mi nekaj presekalo to oviro... kot bi se energija sprostila. V petih minutah sem namozgala več kot prej v enem tednu.
Hvala!

Maja:

--- Quote from: Neska on August 04, 2011, 11:10:12 AM ---U Maja...se še jaz priporočam za eno sporočilce, če si na volji :)

--- End quote ---

DUHOVNOST: Duhovnost je nenehno prizadevanje duše, da se bi približala Bogu. Tudi v stiski, kadar je težko. Če se bomo prizadevali, da bomo ostali dohovni, bomo spoznali eno in edino resnico: Bog je dober in nas brezmejno ljubi.

Maja:

--- Quote from: Pika on August 04, 2011, 11:22:49 AM ---Joj joj, Maja, naenkrat mi je stvar totalno zlaufala. Prej tema, blokada, zdaj pa kot da bi mi nekaj presekalo to oviro... kot bi se energija sprostila. V petih minutah sem namozgala več kot prej v enem tednu.
Hvala!

--- End quote ---

Včasih samo eno majhno brco rabimo ...  :D

Neska:

--- Quote from: Maja on August 04, 2011, 11:25:44 AM ---
--- Quote from: Neska on August 04, 2011, 11:10:12 AM ---U Maja...se še jaz priporočam za eno sporočilce, če si na volji :)

--- End quote ---

DUHOVNOST: Duhovnost je nenehno prizadevanje duše, da se bi približala Bogu. Tudi v stiski, kadar je težko. Če se bomo prizadevali, da bomo ostali dohovni, bomo spoznali eno in edino resnico: Bog je dober in nas brezmejno ljubi.

--- End quote ---

Kako res...hvala iz srca :-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version