Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del
Tea:
--- Quote from: Tejka on June 16, 2011, 08:24:57 AM ---
--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 07:28:16 AM ---
--- Quote from: Tejka on June 15, 2011, 06:31:07 PM ---Meni pa mrk pride :kon :NE (kot 3/4 generacije itak) in :kv :Ve ::) in :kon P :Lu
--- End quote ---
a ti tud karto
--- End quote ---
Z veseljem. Sem čisto v tale mrk padla in falila, da sem v angelski temi hehehe ;D
--- End quote ---
Čaraj kar se le da ang:
Si čarovna oseba, ki je sposobna uresničiti svoje namene
Maja:
--- Quote from: sasa on June 16, 2011, 09:27:55 AM ---
--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 08:10:58 AM ---
--- Quote from: sasa on June 16, 2011, 08:05:04 AM ---Moj mrk je pa v prvi hiši ::)
--- End quote ---
kaj se bomo v naslednjih dneh menili o kakšni poroki
--- End quote ---
Ok, zdej je pa že mani sumljivo vse skupi no :o :o
Že po tranzitih naj bi kao mogoče bila potencialna nosečnost, potem ti s tole poroko, neee, a lahko službo :P
--- End quote ---
Univerzum bolje ve, kaj je trenutno bolje zate. :P
Službo lahko še dobiš, če imaš pa dedca za oženit, pa nič čakat ... :P
Jane:
--- Quote from: Tejka on June 15, 2011, 06:31:07 PM ---Meni pa mrk pride :kon :NE (kot 3/4 generacije itak) in :kv :Ve ::) in :kon P :Lu
--- End quote ---
O sestrica moja :D Včeraj sem se točno ob polnoči šla meditacijo sredi parka, sva se z luno malo pogovorili, kaj je pasalo ej :o
Jane:
--- Quote from: Maja on June 16, 2011, 07:30:38 AM ---Lahko še za moj mrkec? Hehe, je v 12. hiši, :kon z :U in :Lu in če se ne motim :op :ki .
Tole bo štala ... :o
--- End quote ---
Prevelik orbis je to, pri mrkih največ dve stopinje maksimalno 5 ;) Ampak tisti je res že zrahljan ;)
Gaia:
--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 07:25:32 AM ---
--- Quote from: Gaja on June 15, 2011, 10:48:30 PM ---Tea, še jaz bi imela eno sporočilce. :-* :-* :-*
--- End quote ---
N.Raziel ti prinaša ezoterične informacije, ter ti bo pomagal razumeti duhovne resnice ang:
--- End quote ---
Hvala. Naj čimprej pride. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version