Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del

<< < (6/100) > >>

Tea:

--- Quote from: Tejka on June 16, 2011, 08:24:57 AM ---
--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 07:28:16 AM ---
--- Quote from: Tejka on June 15, 2011, 06:31:07 PM ---Meni pa mrk pride  :kon :NE (kot 3/4 generacije itak) in  :kv :Ve ::) in :kon P  :Lu

--- End quote ---

a ti tud karto

--- End quote ---

Z veseljem. Sem čisto v tale mrk padla in falila, da sem v angelski temi hehehe ;D

--- End quote ---

Čaraj kar se le da  ang:

Si čarovna oseba, ki je sposobna uresničiti svoje namene

Maja:

--- Quote from: sasa on June 16, 2011, 09:27:55 AM ---
--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 08:10:58 AM ---
--- Quote from: sasa on June 16, 2011, 08:05:04 AM ---Moj mrk je pa v prvi hiši  ::)

--- End quote ---

kaj se bomo v naslednjih dneh menili o kakšni poroki

--- End quote ---

Ok, zdej je pa že mani sumljivo vse skupi no  :o :o

Že po tranzitih naj bi kao mogoče bila potencialna nosečnost, potem ti s tole poroko, neee, a lahko službo  :P

--- End quote ---

Univerzum bolje ve, kaj je trenutno bolje zate. :P

Službo lahko še dobiš, če imaš pa dedca za oženit, pa nič čakat ...  :P

Jane:

--- Quote from: Tejka on June 15, 2011, 06:31:07 PM ---Meni pa mrk pride  :kon :NE (kot 3/4 generacije itak) in  :kv :Ve ::) in :kon P  :Lu

--- End quote ---

O sestrica moja  :D  Včeraj sem se točno ob polnoči šla meditacijo sredi parka, sva se z luno malo pogovorili, kaj je pasalo ej  :o

Jane:

--- Quote from: Maja on June 16, 2011, 07:30:38 AM ---Lahko še za moj mrkec? Hehe, je v 12. hiši,  :kon z  :U in  :Lu in če se ne motim  :op :ki .

Tole bo štala ...  :o

--- End quote ---

Prevelik orbis je to, pri mrkih največ dve stopinje maksimalno 5  ;)  Ampak tisti je res že zrahljan  ;)

Gaia:

--- Quote from: Tea on June 16, 2011, 07:25:32 AM ---
--- Quote from: Gaja on June 15, 2011, 10:48:30 PM ---Tea, še jaz bi imela eno sporočilce. :-* :-* :-*

--- End quote ---

N.Raziel ti prinaša ezoterične informacije, ter ti bo pomagal razumeti duhovne resnice  ang:

--- End quote ---

Hvala. Naj čimprej pride. :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version