Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del  (Read 100548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del
« Reply #405 on: September 18, 2011, 02:59:51 PM »
Draga Taja, čutim, da je tudi zame sporočilo in te prosim zanj.  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #406 on: September 18, 2011, 05:23:34 PM »
Pozdravček! Potrebovala bi sporočilce, da mi malo nakaže pot..hvala!  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #407 on: September 18, 2011, 06:52:49 PM »
Draga Taja, čutim, da je tudi zame sporočilo in te prosim zanj.  :-*

Zate , draga Rena sem vlekla karto VZORCA RUŠITELJA.

Dobivaš priložnost, da si prihraniš tono težav. Vprašaj se, koliko oblik vzorca rušitelja imaš v sebi, na katerih področjih se kažejo in koliko jih je že latentnih; vse te in z njimi povezane vzorce predaj bogu.

Gre za vzorec, ki se hrani z našim samosovraštvom, zato je zelo pomembno izročiti vse samouničevalne utvare višjemu umu ali bogu. V njegovih očeh si še vedno takšna, kot si bila ustvarjena, vse drugo pa so utvare ega, za ketere plačuješ visoko ceno. Velika sreča je ujeti rušitelja na delu, saj je njegov namen povzročati težave, ovire. Zdaj lahko vzameš nazaj svojo moč in svoje življenje ter odpraviš vzorce, ki ti preprečujejo živeti tvoj namen. Božji otrok si in kot takšna si zaslužiš vse blagoslove za radostno življenje. Ja, čas je za nov začetek!

:-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #408 on: September 18, 2011, 06:59:14 PM »

Missy, zate se je ponudila karta BLAGOSLOVA, KI TI ŽELI POVEDATI, DA OBSTAJA ENOSTAVEN NAČIN ZA REŠITEV TEŽAVNE SITUACIJE. Blagoslovi sebe, vse vpletene, situacijo, svoja čustva, Boga in celotno življenje. Dojemi, da je temna in boleča preteklost, ki se razkriva skozi sedanjo situacijo, začetek preobrazbenega procesa. Ko blagoslavljaš, odpadajo utvare in situacija se lahko razplete v dobro vseh, saj je ta dar odličen protistrup proti skrbi, tekmovalnosti in sovraštvu, kar so oblike napada.

Blagoslavljati pomeni biti del rešitve,. namesto del problema. Ne delaj izjem: blagoslavljaj vse in vsakogar, saj noben še tako uničevalen vzorec ne prenese posredovanja božjega blagoslova. Celo trdoživi zavestni ali nezavedni uroki proti sebi ali drugim se bodo ob tem raztopili. Torej danes blagoslavljaj in sprejmi blagoslove; uporabi njihovo moč za razpletanje vzorcev in kronični problemov. Tako boš spet postala avtor vsake svoje izkušnje!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #409 on: September 19, 2011, 12:33:38 AM »

Missy, zate se je ponudila karta BLAGOSLOVA, KI TI ŽELI POVEDATI, DA OBSTAJA ENOSTAVEN NAČIN ZA REŠITEV TEŽAVNE SITUACIJE. Blagoslovi sebe, vse vpletene, situacijo, svoja čustva, Boga in celotno življenje. Dojemi, da je temna in boleča preteklost, ki se razkriva skozi sedanjo situacijo, začetek preobrazbenega procesa. Ko blagoslavljaš, odpadajo utvare in situacija se lahko razplete v dobro vseh, saj je ta dar odličen protistrup proti skrbi, tekmovalnosti in sovraštvu, kar so oblike napada.

Blagoslavljati pomeni biti del rešitve,. namesto del problema. Ne delaj izjem: blagoslavljaj vse in vsakogar, saj noben še tako uničevalen vzorec ne prenese posredovanja božjega blagoslova. Celo trdoživi zavestni ali nezavedni uroki proti sebi ali drugim se bodo ob tem raztopili. Torej danes blagoslavljaj in sprejmi blagoslove; uporabi njihovo moč za razpletanje vzorcev in kronični problemov. Tako boš spet postala avtor vsake svoje izkušnje!

Hvala!  :-*

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #410 on: September 19, 2011, 12:50:48 AM »
Jaz tudi  ang: Hvala  :-*

Draga Fresita ( dolgo se nisva slišali  ;) )

zate sporočilce je  POGUBA EGA.
TVOJE ŽIVLJENJE BO KMALU POSTALO LAŽJE. VZORCI NEHAJO OBSTAJATI, KO SE EGO STOPI, ZATO JE VEČ DELOV TEBE NA RAZPOLAGO za povezovanje srca in uma. Mnogo problemov, v katere je ego vztrajno investiral, bo izginilo z nastopom pogube ega in kot posledico te osvoboditve boš doživljala več ljubezni, uspeha, obilja in sprošćenosti. Stopaš korak naprej v razvoju, izbiraš nov začetek. Propad ega bo prijetna glasba za tvoja ušesa, ko se ti bo razkrila nova raven resnice; z njegovo pogubo lahko tvoja duša končno poleti. Uničenje egovih utvar pretvarja nočne more preteklosti v globok mir in srečno sedanjost in prihodnost.

Ven je še skočila karta MILOST.
DANES DOVOLI MILOSTI POSTORITI VSE, KAR NAJ BI BILO TVOJE DELO. Naj deluje v tebi in skozi tebe, da opravi tisto, za kar si bila poklicana. Privošči si dan poln miru, ljubezni, obilja, nežnosti, zdravljenja in nebeške sladkosti, ki te želi spomniti na tvoj resnični dom. Milost je božja ljubezen do tebe in ti sporoča, da nisi pozabljena. V vsaki situaciji pričakuje tvoje vabilo, da izniči zarote - povabi jo!

Hvala Taja (dolgo se nisva slišali, se pa pogosto spomnim nate :))
Bom razmislila kako naj se ego ''stopi''... je pa lepo vedeti, da prihajajo boljši časi  :) :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #411 on: September 19, 2011, 08:22:27 AM »
Tudi meni bi pasalo kakšno sporočilce

Hvala

Draga Tea,
zate sem povlekla karto ANGELSKA  POMOČ  ang:

Nekdo v tvoji bližini je zate angel brez kril oz. tvoji nevidni pomočniki te želijo voditi in podpirati. Ne glede na to, s čim se soočaš, ne pozabi, da lahko kadar koli prosiš za njihovo pomoč in vodstvo. Ni ti treba nositi vsega bremena sama, ohranjaj odprto srce in um. Dovoli, da se ti pokaže pot, da te obdata ljubezen in občutek varnosti.

Bog te ljubi in angeli so eden od dokazov tega - zanje ni nobena naloga prevelika ali premajhna. To je podobno kot imeti ob sebi modrega, močnega, iskrenega in nežnega prijatelja nebeške lepote, ki ti je popolnoma predan, vidi samo najboljše v tebi, pozna tvoje potenciale,m ne obsoja, želi vedno in povsod pomagati in ti daje le najboljše. Praznuje vsako tvojo gesto ljubezni, radodarnosti in plemenitosti, vsak še tako droben napredek. Na igrišču življenja si; angel je tvoj trener, navijač in najboljša publika, pa tudi tisti, ki ti poda vodo, ko jo najbolj potrebuješ.

Najlepša hvala  :-*

Tole je čudovito sporočilo in čez vikend sem resnično bila med samimi angelčki, tudi tistimi, brez kril.
Zdaj pa še tako lepo sporočilo in nebeška pomoč.
Hvala Taja  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #412 on: September 19, 2011, 08:24:52 AM »
Tudi meni bi pasalo kakšno sporočilce

Hvala

Draga Tea,
zate sem povlekla karto ANGELSKA  POMOČ  ang:

Nekdo v tvoji bližini je zate angel brez kril oz. tvoji nevidni pomočniki te želijo voditi in podpirati. Ne glede na to, s čim se soočaš, ne pozabi, da lahko kadar koli prosiš za njihovo pomoč in vodstvo. Ni ti treba nositi vsega bremena sama, ohranjaj odprto srce in um. Dovoli, da se ti pokaže pot, da te obdata ljubezen in občutek varnosti.

Bog te ljubi in angeli so eden od dokazov tega - zanje ni nobena naloga prevelika ali premajhna. To je podobno kot imeti ob sebi modrega, močnega, iskrenega in nežnega prijatelja nebeške lepote, ki ti je popolnoma predan, vidi samo najboljše v tebi, pozna tvoje potenciale,m ne obsoja, želi vedno in povsod pomagati in ti daje le najboljše. Praznuje vsako tvojo gesto ljubezni, radodarnosti in plemenitosti, vsak še tako droben napredek. Na igrišču življenja si; angel je tvoj trener, navijač in najboljša publika, pa tudi tisti, ki ti poda vodo, ko jo najbolj potrebuješ.

Najlepša hvala  :-*

Tole je čudovito sporočilo in čez vikend sem resnično bila med samimi angelčki, tudi tistimi, brez kril.
Zdaj pa še tako lepo sporočilo in nebeška pomoč.
Hvala Taja  :-*

z veseljem  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #413 on: September 19, 2011, 08:27:23 AM »
Jaz bi pa prosila za eno karto za popotnico.
Hvala!  ang: :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #414 on: September 19, 2011, 08:49:08 AM »
Taja, tudi jaz bi te lepo prosila za eno sporočilce

Hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #415 on: September 19, 2011, 09:02:23 AM »

Zate , draga Rena sem vlekla karto VZORCA RUŠITELJA.

Dobivaš priložnost, da si prihraniš tono težav. Vprašaj se, koliko oblik vzorca rušitelja imaš v sebi, na katerih področjih se kažejo in koliko jih je že latentnih; vse te in z njimi povezane vzorce predaj bogu.

Gre za vzorec, ki se hrani z našim samosovraštvom, zato je zelo pomembno izročiti vse samouničevalne utvare višjemu umu ali bogu. V njegovih očeh si še vedno takšna, kot si bila ustvarjena, vse drugo pa so utvare ega, za ketere plačuješ visoko ceno. Velika sreča je ujeti rušitelja na delu, saj je njegov namen povzročati težave, ovire. Zdaj lahko vzameš nazaj svojo moč in svoje življenje ter odpraviš vzorce, ki ti preprečujejo živeti tvoj namen. Božji otrok si in kot takšna si zaslužiš vse blagoslove za radostno življenje. Ja, čas je za nov začetek!

Vau, hvala za tole sporočilo. Bom naredila eno meditacijo.  :-* :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #416 on: September 19, 2011, 09:23:34 AM »
Taja, tudi jaz bi te lepo prosila za eno sporočilce

Hvala  :-*

ko pridem domov in do kart, ok  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #417 on: September 19, 2011, 09:24:18 AM »
Taja ko imaš tako lepe karte, še meni prosim eno, za neko poslovno zadevo  :)  Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Online sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #418 on: September 19, 2011, 09:30:58 AM »
Taja, jaz bi tudi sporočilce, prosim.  :)
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #419 on: September 19, 2011, 09:33:48 AM »
imam nove karte, Karte zdravljenja  ;)

pozno popoldne, zvečer dobite sporočila  :)