Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del

<< < (92/100) > >>

Škratinja Nagaya:
Bi lahko prosila še jaz za eno karto?
Hvala!  ang:

Maja:

--- Quote from: Pika on October 01, 2011, 06:22:00 PM ---Bi lahko prosila še jaz za eno karto?
Hvala!  ang:

--- End quote ---

NESKONČNE MOŽNOSTI: Vaše dnevno sanjarjenje je produkt vaših najglobljih želja. Poleg tega, da vas vaše sanjarjenje spominja, kaj si resnično želite, s seboj nosi tudi kreativno moč za manifestacijo. Univerzum vas vzpodbuja, da sanjarite in iz nemogočega naredite mogoče. Največje življenjske želje so ključ do vaše življenjske poti in Vesolje vam pomaga, da obrodijo sadove. Možnosti, kaj lahko zmanifestiramo, so neskončne.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on October 01, 2011, 06:29:00 PM ---
--- Quote from: Pika on October 01, 2011, 06:22:00 PM ---Bi lahko prosila še jaz za eno karto?
Hvala!  ang:

--- End quote ---

NESKONČNE MOŽNOSTI: Vaše dnevno sanjarjenje je produkt vaših najglobljih želja. Poleg tega, da vas vaše sanjarjenje spominja, kaj si resnično želite, s seboj nosi tudi kreativno moč za manifestacijo. Univerzum vas vzpodbuja, da sanjarite in iz nemogočega naredite mogoče. Največje življenjske želje so ključ do vaše življenjske poti in Vesolje vam pomaga, da obrodijo sadove. Možnosti, kaj lahko zmanifestiramo, so neskončne.

--- End quote ---

Draga Maja, ufffff, tole je pa super karta!
Najlepša hvala! Grem manifestirat dalje.  ang: :-*

Missy:

--- Quote from: taja6 on October 01, 2011, 02:43:24 PM ---
--- Quote from: Missy on October 01, 2011, 01:10:35 PM ---Lepo bi prosila za kartico, če je slučajno katera pri njih..hvala.  :-* ang:

--- End quote ---

Vile ti sporočajo, da bodi iskrena do sebe in si priznaj svoja prava čustva; samo ti veš, kaj si resnično želiš. Ta karta kaže na to, da obstaja nekaj, kar si sama sebi prikrila. Kaj je to? Priznaj si svoja iskrena, najglobja čustva. Ta so prava, resnična in te bodo peljala po pravi poti. In ne boj se, saj je varno biti iskren do sebe. Tvoja resnična čustva so kompas, ki te bo usmeril v pravo smer in te vodil k odgovorom, katere iščeš. Zaupaj, da vsaka sprememba, ki jo boš naredila, bo zate ugodna. Sooči se sama s seboj  ;)

--- End quote ---

Hvalaaa! (čeprav resnično ne vem, kaj skrivam sama pred sabo :))

Nena:
Lahko še jaz eno prooooosim :) Vprašanje imam v mislih. Hvalaaaaa :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version