Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelsko sporočilo dneva 5. del

<< < (10/80) > >>

sasa:
Iii, bom bom, brez skrbi  :)

Maja:
QUAN JIN: Quan Jin je Bodhisattva (bodhi = razsvetljeni, sattva = čuteče bitje, oseba) sočutja. Na karti predstavlja sočutje in prijaznost do samega sebe. Nehajte se trpinčiti! Opazujte svoje misli, besede in sodbe, ki jih imate o sebi. Do drugih ste bolj prijazni in sočutni, kot do sebe.
Za osvojitev lekcije sočutja človek potrebuje tudi več inkarnacij, ampak vi ste že popolnoma blizu. To je eno izmed največjih odprtij srčnega centra, ki jih nekdo lahko izkusi.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on July 05, 2011, 12:02:37 PM ---QUAN JIN: Quan Jin je Bodhisattva (bodhi = razsvetljeni, sattva = čuteče bitje, oseba) sočutja. Na karti predstvalja sočutje in prijaznost do samega sebe. Nehajte se trpinčiti! Opazujte svoje misli, besede in sodbe, ki jih imate o sebi. Do drugih ste bolj prijazni in sočutni, kot do sebe.
Za osvojitev lekcije sočutja človek potrebuje tudi več inkarnacij, ampak vi ste že popolnoma blizu. To je eno izmed največjih odprtij srčnega centra, ki jih nekdo lahko izkusi.

--- End quote ---

Včasih imam občutek, da vlečeš karte samo zame.  ;)
Hvala!  :-*

Maja:
Pika, kolikokrat sem ze jaz opazila to. Da se neverjetno ujemajo s tvojimi vprasanji.

Škratinja Nagaya:
Ja, to je res neverjetno. Najbrž že mora bit tako... trenutno.
Ker dobesedno o tem sem razmišljala... kako sem lahko tako neusmiljeno stroga in zahtevna do sebe.
Do drugih pa vsa sočutna in vedno znam najti besedo, da jih potegnem gor.
Potem pa v tistem duševnem stanju odprem tvoje sporočilo.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version