Author Topic: vaja - kakšna smrt?  (Read 10418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: vaja - kakšna smrt?
« Reply #30 on: September 20, 2010, 09:31:47 AM »
Pa ta smrt? Ne gre za znano osebo, karta je družinska in oseba je mrtva.
Tukaj bomo Jane rekli, da mora bit tiho, ker točno ve... :P

vladar 8 R Merkur, ki prihaja iz 13° - torej nasilne ovnove - promet cesta -  :de iz službene poti
Prisotna mlajša ženska  :Ve
Smrt v mladih letih / :Me :Ve/
Prisotnost droge alkohola ali drugih substanc  :NE
Prisotnost dežja, noči  :NE
Pretiravanje  :J
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #31 on: September 20, 2010, 09:43:36 AM »
Možno ja, sicer so meni malo drugače povedali ::), samo kaj pa jaz vem... Itak prek astoloških kart "kopljem okostnjake iz omar". Sicer sem tiho, samo kar precej se takole naučim ;D

Se lahko "prebere" da je bila smrt v bistvu dvakrat. Prvič ob sami nesreči, klinična/dokončna pa v bolnici?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: September 20, 2010, 09:50:54 AM »
Možno ja, sicer so meni malo drugače povedali ::), samo kaj pa jaz vem... Itak prek astoloških kart "kopljem okostnjake iz omar". Sicer sem tiho, samo kar precej se takole naučim ;D

Se lahko "prebere" da je bila smrt v bistvu dvakrat. Prvič ob sami nesreči, klinična/dokončna pa v bolnici?

Zaradi R je ponavljanje DA

Kaj so ti povedali? Oz. kaj se je zgodilo in kakšne so bile okoliščine? če ni nerodno
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: September 20, 2010, 02:57:20 PM »
V avtu naj bi bil sam (kar mi v karti itak narobe hodi ravno zaradi  :Ve), zamolčali so :NE (sklepam, da je bil zraven alkohol), med vračanjem domov je menda zapeljal na led in odneslo ga je iz ceste. Po nekaj dneh v bolnici je umrl zaradi posledic (počeno lobanjsko dno in verjetno še kaj kar ne vem še). Led se v moji karti kaže kot T :Sa na  :PL, torej verjetno vsaj ta del drži. Se pa včasih sprašujem kaj od vsega kar "vem" pravzaprav je popolna in čisto resnična informacija. Me je že izučilo, da astrologija ne laže, ljudje pa precej.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: September 20, 2010, 05:29:34 PM »
V avtu naj bi bil sam (kar mi v karti itak narobe hodi ravno zaradi  :Ve), zamolčali so :NE (sklepam, da je bil zraven alkohol), med vračanjem domov je menda zapeljal na led in odneslo ga je iz ceste. Po nekaj dneh v bolnici je umrl zaradi posledic (počeno lobanjsko dno in verjetno še kaj kar ne vem še). Led se v moji karti kaže kot T :Sa na  :PL, torej verjetno vsaj ta del drži. Se pa včasih sprašujem kaj od vsega kar "vem" pravzaprav je popolna in čisto resnična informacija. Me je že izučilo, da astrologija ne laže, ljudje pa precej.

ja - še bolj pa se razjasni, ko daš na karto tudi progresije in tranzite.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: September 20, 2010, 05:45:11 PM »
Mhm, grem pogledat še enkrat datum in bom naredila karto za tisti dan. Žal ne vem iz glave ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #36 on: September 20, 2010, 06:45:51 PM »
Menda je to to. Tole je na datum nesreče, smrt je nastopila 2 dni kasneje (menda ni kakšne resne razlike, če pa je pa komot dodam še tisto karto).

Jo bom imela na tečaju zraven in se igrala z njo. Glede na to da imam :U v 4. pa komot tudi tukaj kaj napišemo ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: September 22, 2010, 08:58:56 AM »
Menda je to to. Tole je na datum nesreče, smrt je nastopila 2 dni kasneje (menda ni kakšne resne razlike, če pa je pa komot dodam še tisto karto).

Že v natalu te osebe kaže uran v osmi hiši (smrt), nenaden in hiter zasuk, oz. hitro smrt. Uran je na 12.stopinji (bolnice), zato smrt v bolnici. Tranzitni uran (na nulti stopinji strelca), ki je glavni akter v hiši smrti je v trenutku nesrče tvoril ekzaktni kvadrat na natalno sonce na nula device. Progresivni mars je prišel točno na vrh horoskopa (MC 22stop. leva), vladar sonce, ki je bilo kvadrirano z uranom. Mars nakazuje poškodbe glave in stopinja pove s kakšnim izidom se nesreča konča.