Taja, si ti tudi taka bolj umetniska, se rada lepo oblacis....vsaj meni delujes taka zelo energicna, pozitivna, s srcem na dlani, zato te vcasih ljudje fajn prizadanejo. A sem dobila pravi obcutek preko ekrana??

ja rada sem čista ( Devica ) in urejena ( Tehnica ), tudi energična, optimistična( ASC Lev, pa sonček v 1. hiši ) in pa humor, humor in še enkrat humor
glede prizadevanja bi pa rekla, da sem sama sebe večkrat prizadela ( pač samokritična, zahtevna Devica )kot pa so me drugi. Sem lahko srečna, da nekih težkih razočaranj, padcev niti nisem doživela. Srček na dlani pa bolj nosim šele zadnje leto in pol...prej sem ga v čisto tazadnjem žepu skrivala 
Taja pa ti si idealna zenska!

ta je pa dobra, Azra

Tea, sem se spomnila ( glede deljenja zobne ščetke...) ko si pisala, sem se prav nasmejala - v študentskih časih je bilo tudi tega ( seveda s prijatelji ), medtem ko npr. nisem nikoli prenesla, da si je kdo od gostov npr. moje copate obul. Hahaha, kako imamo svoje ( nelogične ) kaprice... Sama pri sebi sem potrebo po higieni, redu dosti omilila skozi leta, ker se mi zdi, da ne smeš biti odvisen, omejen od tega, od ničesar... Vem pa, da mora v mojem življenju pretežno obstajati red in simetrija, ter estetika - npr. študirati ne morem, če si prej ne uredim zapiskov, da bi nosila en uhan ali dva različna ( kot moja naj prijateljica Vodnarka ) - ni variante. itd....
In že pred leti sem spoznala, da nisem jaz tista, ki ve in zna vse najbolje - ampak sem se urila v tem, da če sem koga gledala, ko se je mučil z eno zadevo ( čeprav sem bila čisto po deviško prepričana, da bi jo sama opravila v sekundi ), sem se raje odmaknila, da nisem segla z roko in ga pustila, da sam opravi, kar je želel itd....
Pomembno se mi zdi, da pač budno živimo svoje življenje in se poskušamo izboljšati - v lastno dobro in v dobro okolice ... Bi pa rekla, da Device nismo ravno tako " deviške " kot nas običajno na splošno predstavljajo...

znamo pa biti presneto sitne in zahtevne....to pa vem

deviški pozdrav, taja