Author Topic: Devica  (Read 45312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Devica
« Reply #15 on: October 12, 2007, 10:28:42 AM »

Taja, si ti tudi taka bolj umetniska, se rada lepo oblacis....vsaj meni delujes taka zelo energicna, pozitivna, s srcem na dlani, zato te vcasih ljudje fajn prizadanejo. A sem dobila pravi obcutek preko ekrana??

:)

ja rada sem čista ( Devica ) in urejena ( Tehnica ), tudi energična, optimistična( ASC Lev, pa sonček v 1. hiši ) in pa humor, humor in še enkrat humor  ;D glede prizadevanja bi pa rekla, da sem sama sebe večkrat prizadela ( pač samokritična, zahtevna Devica )kot pa so me drugi. Sem lahko srečna, da nekih težkih razočaranj, padcev niti nisem doživela. Srček na dlani pa bolj nosim šele zadnje leto in pol...prej sem ga v čisto tazadnjem žepu skrivala  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: October 12, 2007, 12:14:26 PM »

Taja, si ti tudi taka bolj umetniska, se rada lepo oblacis....vsaj meni delujes taka zelo energicna, pozitivna, s srcem na dlani, zato te vcasih ljudje fajn prizadanejo. A sem dobila pravi obcutek preko ekrana??

ja rada sem čista ( Devica ) in urejena ( Tehnica ), tudi energična, optimistična( ASC Lev, pa sonček v 1. hiši ) in pa humor, humor in še enkrat humor  ;D glede prizadevanja bi pa rekla, da sem sama sebe večkrat prizadela ( pač samokritična, zahtevna Devica )kot pa so me drugi. Sem lahko srečna, da nekih težkih razočaranj, padcev niti nisem doživela. Srček na dlani pa bolj nosim šele zadnje leto in pol...prej sem ga v čisto tazadnjem žepu skrivala  ;D

Navječji gorečneži in nasprotneži klicam in bacilom so vodnarji. In ti ga imaš v 6 hiši  ;D :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #17 on: October 12, 2007, 05:44:28 PM »

Navječji gorečneži in nasprotneži klicam in bacilom so vodnarji. In ti ga imaš v 6 hiši  ;D :P

Tea, tole bi te pa prosila za dodatno pojasnilo - a resnično to velja za vodnarje  :D

Jaz ga imam v 6. hiši - sama sem zelo občutljiva na to, da je človek s katerim komuniciram, sodelujem...čist in urejen ( to , da ni barvno usklajen in urejen, še preživim  ;D ). Ne prenašam pa raznoraznih vonjav  :o in pa tisti že prvi občutek, da človek ni umit. To mi je pa odvratno. Kar se tiče pa higiene hrane, pijače, prostora..pa nimam težav...verjetno se imam za zahvaliti potovanjem, kjer sem deležna svakojakih situacij...ki so mi prav komične. Ne zahvalim se lahko sebi, ker sem to predelala do te mere, da me ne omejuje ( evo pa je udaril ASC Lev ven  ;) ).

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: October 16, 2007, 08:20:27 PM »
"Vsaka pametna ženska spi le z enim moškim, z vsemi ostalimi je budna...."
  ;D
Čeprav sem predstavnik Ognja",vsebujem pa dva elementa Deviše Zemlje. Lahko bi, bom povedal, opisal tudi kaj o Devcah, ni mi tuje, je pa poučno trezno ;)
Če se Devici v layfu dogaja ogromno zabave, potem postane odvisna od tega in vedno zahteva od okolice zadoscenje, recimo, če pa nima materialne podobne podlage kot ostali, se nima s kom primerjati, potem pa izbere lakho kar nekaj poti,kjer se bo izrazila. Se predala samostanskemu, samosvojemu ,samotnemu layfu, se predala drugim drobnjakarskim uzitkom samo,da bo blestela v svoji lepotni" navdahnjenosti. Spoznala bo veliko škorpijonov, ovnov in vodnega" materiala.Ne sme se uriti v kritizerstvu in pikolovstvu :( Neguje naj si napredne"zivce in skrbi za svojo napredno lekarno ..
..
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: October 18, 2007, 05:51:46 AM »

Tea, tole bi te pa prosila za dodatno pojasnilo - a resnično to velja za vodnarje  :D

Jaz ga imam v 6. hiši - sama sem zelo občutljiva na to, da je človek s katerim komuniciram, sodelujem...čist in urejen ( to , da ni barvno usklajen in urejen, še preživim  ;D ). Ne prenašam pa raznoraznih vonjav  :o in pa tisti že prvi občutek, da človek ni umit. To mi je pa odvratno. Kar se tiče pa higiene hrane, pijače, prostora..pa nimam težav...verjetno se imam za zahvaliti potovanjem, kjer sem deležna svakojakih situacij...ki so mi prav komične. Ne zahvalim se lahko sebi, ker sem to predelala do te mere, da me ne omejuje ( evo pa je udaril ASC Lev ven  ;) ).

Sem prepričana, da zobne ščetke ne bi delila z nikomer  ;D Še poljubljaš se težko, če niso zobki umiti  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: October 18, 2007, 05:53:09 AM »
"Vsaka pametna ženska spi le z enim moškim, z vsemi ostalimi je budna...."
  ;D
Čeprav sem predstavnik Ognja",vsebujem pa dva elementa Deviše Zemlje. Lahko bi, bom povedal, opisal tudi kaj o Devcah, ni mi tuje, je pa poučno trezno ;)
Če se Devici v layfu dogaja ogromno zabave, potem postane odvisna od tega in vedno zahteva od okolice zadoscenje, recimo, če pa nima materialne podobne podlage kot ostali, se nima s kom primerjati, potem pa izbere lakho kar nekaj poti,kjer se bo izrazila. Se predala samostanskemu, samosvojemu ,samotnemu layfu, se predala drugim drobnjakarskim uzitkom samo,da bo blestela v svoji lepotni" navdahnjenosti. Spoznala bo veliko škorpijonov, ovnov in vodnega" materiala.Ne sme se uriti v kritizerstvu in pikolovstvu :( Neguje naj si napredne"zivce in skrbi za svojo napredno lekarno ..
..

Fajn razmišljanje o Devici. Res je tako. Je pa tudi res, da težko prevladuje samo ena karakteristika .... razen če karta ne kaže na izrazito povdarjeno eno zadevo.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: October 21, 2007, 12:22:30 AM »
Devica, Merkurjeva vedozeljna stranka ;D
zemja z zrakom, frufru poezija 8)
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #22 on: November 06, 2007, 10:37:02 PM »
Super znamenje. Skoda samo, da vec ljudi ne poznam pod tem znakom. Tiste, ki pa - pa so fantastic.  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #23 on: November 07, 2007, 12:50:33 AM »
Jaz sem opazil eno skupno lastnost pri Devicah.  Izredno malo je takšnih, ki svoj znak predstavljajo dobesedno. ;D

Je pa res, da Device v sebi skrivajo velik potencial, ki jim ga nikoli nebi pripisal. Če pod lučjo govorijo eno, so v temi pripravljene storiti vse tisto kar niti ne sodi v dobesedni pomen njihovega znaka. :) In če grem dalje. Device so me vedno znova presenečale tudi v smislu, ko lahko  brez razloga naenkrat precvikajo vsak stik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: November 07, 2007, 05:57:39 AM »
Jaz se z Devicam načelno lahko razumem, konec koncev padejo v sekstil na mojega Škorpijona.  ;D

Ponavadi pa imam več opravka s takimi ki imajo AS devica in luno v devici, manj pa tiste s soncem v Devici.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #25 on: November 07, 2007, 08:20:23 AM »
Jaz sem opazil eno skupno lastnost pri Devicah.  Izredno malo je takšnih, ki svoj znak predstavljajo dobesedno. ;D

Je pa res, da Device v sebi skrivajo velik potencial, ki jim ga nikoli nebi pripisal. Če pod lučjo govorijo eno, so v temi pripravljene storiti vse tisto kar niti ne sodi v dobesedni pomen njihovega znaka. :) In če grem dalje. Device so me vedno znova presenečale tudi v smislu, ko lahko  brez razloga naenkrat precvikajo vsak stik.

Andres

Veš Andres, ker smo device toliko natančne ... tudi razlogi vedno so.
Jih pa, tako kot si napisal zgoraj "pod lučjo" mogoče ne povejo, jih držijo v sebi, v temi...
Meni najbližja razlaga te reakcije je, da ko je enkrat konec na ta način, da se stvari "precvikajo" se tako ne splača več kaj posebej za nazaj parlamentirat pa razlagat.
Vsaj meni ne.  :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: November 07, 2007, 08:29:18 AM »
No ja .... mora bit zraven še kaj Škorpijonskega, da je tako. To pa je pri Devicah skoraj običajno, kajti Škorpijon jim sledi, vemo pa da Merkur in Venera nista veliko oddaljena od Sonca. Torej ta dva dodajata potem še nekaj karakteristik
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #27 on: November 07, 2007, 03:54:26 PM »
Kakor ukažeš, tukaj si ti šef, jaz samo vem kaj sem po horoskopu  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #28 on: November 08, 2007, 01:08:46 PM »

Taja pa ti si idealna zenska!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #29 on: November 14, 2007, 08:55:43 PM »

Taja pa ti si idealna zenska!

;D ta je pa dobra, Azra  ;D

Tea, sem se spomnila ( glede deljenja zobne ščetke...) ko si pisala, sem se prav nasmejala - v študentskih časih je bilo tudi tega ( seveda s prijatelji ), medtem ko npr. nisem nikoli prenesla, da si je kdo od gostov npr. moje copate obul. Hahaha, kako imamo svoje ( nelogične ) kaprice... Sama pri sebi sem potrebo po higieni, redu dosti omilila skozi leta, ker se mi zdi, da ne smeš biti odvisen, omejen od tega, od ničesar... Vem pa, da mora v mojem življenju pretežno obstajati red in simetrija, ter estetika - npr. študirati ne morem, če si prej ne uredim zapiskov, da bi nosila en uhan ali dva različna ( kot moja naj prijateljica Vodnarka ) - ni variante. itd....

In že pred leti sem spoznala, da nisem jaz tista, ki ve in zna vse najbolje - ampak sem se urila v tem, da če sem koga gledala, ko se je mučil z eno zadevo ( čeprav sem bila čisto po deviško prepričana, da bi jo sama opravila v sekundi ), sem se raje odmaknila, da nisem segla z roko in ga pustila, da sam opravi, kar je želel itd....

Pomembno se mi zdi, da pač budno živimo svoje življenje in se poskušamo izboljšati - v lastno dobro in v dobro okolice ... Bi pa rekla, da Device nismo ravno tako " deviške " kot nas običajno na splošno predstavljajo...  ;D znamo pa biti presneto sitne in zahtevne....to pa vem  ;D

deviški pozdrav, taja  :D