O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

kavina usedlina

<< < (5/78) > >>

Regina:
Tadeja, si nam pa dala vetra s to kavo. Če ne bi bilo tebe, še ugotovili ne bi, da eni vidimo, drugi pa ne  ;D

Tadeja:
sej ful lepo, da sem opozorila tudi na kakšne tehnične težave... moja težava je pa ta, da se zdaj z mojo kavo ne ukvarja prav nihče več....  :-\

Andres:
Z Regino sva ugotovila, da je ona videla priponko na testnem forumu ki stoji na drugi domeni. Zdaj pač tudi tam tega ne vidi več. Kakor koli že. Mislim, da gre za napako pri njenih nastavitvah.

Tadeja, upam, da se najde kod ki ti bo skodelico pogledal. Mojo kavo sem sinoči spil in na žalost opazil, da je bilo prešvoh za gledanje. Si pa normalno na vrsti pred menoj.  Glavno je sicer, da se ti obdarjen moški tam vidi. Ker si tega očitno vesela tudi sama si te tudi predstavljam kako izgledaš v fizični obliki.  :D

Andres

Anima:
Ojla,
da grem po vrsti:

V primeru,da kliknem na tvoje ime'Andres' nad tvojo fotko se mi pokaže moj profil in tako pri vseh.
Delam na Mozilli firefox ,ki ob odpiranju slikc na temle spletu, uporablja program ACDSee 6.0 vendar ,ko bi moral program slikco odpret, je ne odpre.Piše,da se je shranila v namizje vendar je tudi tam ni  >:(
Pojma nimam kaj se dogaja oz.zakaj.

LP

Regina:
Andres, zdaj sem pogledala na vseh računalnikih v službi, kjer jih je kar nekaj, pa se na nobenem slika ne vidi.Torej dvomim, da gre za nastavitve.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version