O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
kavina usedlina
Tadeja:
Regina,
šele zdaj sem opazila tvoje vprašanje. Torej ročaj je na desni strani slike.
Regina:
OK. Se vržem popoldan v tvojo skodelico ;)
Tadeja:
Juhu. Upam, da boš kaj lepega videla. :-)
Regina:
Torej poskusimo, Tadeja ;)
Površen pogled v skodelico te kaže kot živahno osebo, ki se ne obremenjuje z vsakdanjimi obveznostmi, ampak živi dokaj razgibano življenje in zna vsak dan posebej uživat. Kar naprej nekaj odkrivaš, tipaš in iščeš, iz ene pustolovščine te žene v drugo, temu primerno pa sledijo vzponi in padci. Če pa pogledam bolj natančno, gre le za zunanji in splošen vtis, ki si ga ustvarijo ljudje v tvoji bližini in za »obraz«, ki si jim ga pripravljena pokazat. Svojo pravo, krho in zelo nežno naravo čuvaš za nekoga, ki bi mu lahko resnično zaupala, ki bi ti zagotovil trdne temelje za življenje in nudil trdno čustveno oporo. O tem in o tej osebi tudi veliko razmišljaš.
Nisem prepričana, da je ta oseba že tvoji bližini. Bolj se nagibam k temu, da gre le za predstave in srčne želje, kakšna bi naj izgledala. Pa ne gre toliko za zunanji videz, kot za sorodno dušo, ki naj bi imela poleg moralnih vrednot tudi nekaj v »glavi«.
Sedaj je v tvoji bližini nekdo, ki se na vse pretege trudi vzbudit pozornost in išče vse možne načine, da bi se ti približal in se dotaknil tvojega srca. Do neke mere mu to celo dovoliš, veš pa, da to ni to, kar si želiš. Ker sama čutiš, da nisi iskrena - niti do sebe, niti do njega, se ne moreš sprostit in imaš občutek, da tvoji dnevi ostajajo neizkoriščeni, želje pa neuresničene.
Ker se skodelica deli na 12 delov, tako kot je mesecev v letu in ker se »prava« oseba kaže na desni strani ročaja, bi takšno nezanesljivo stanje lahko trajalo le še nekaj mesecev. Morda v treh, najkasneje v štirih mesecih se bo pojavil nekdo, ki bi bil vreden tvojega zaupanja in bi se splačalo "tvegat". Na tebi pa je, če ga boš opazila.
Ker se komaj "učim", prosim za povratno informacijo. ;D
Tadeja:
:o
Čakaj, da pridem k sebi... :-) se hecam. poglej, definitivno si me opisala v nulo.
res živim iz dneva v dan, res imam veliko vzponov in veliko padcev. In res je, da me na zunaj sprejemajo kot osebo, ki v življenju uživa. V notranjosti pa sem osamljena, saj partnerja nimam. Je pa nekdo, o katerem razmišljam.
in ja, je nekdo, ki vem, da bi si želel vzbuditi mojo pozornost, pa tega nočem. In res se mi zdi, da moji dnevi ostajajo neizkoriščeni, ker vem, da bi s tisto osebo, o kateri razmišljam lahko polno izkoristila življenje in da bi osrečevala drug drugega.
Če pa se bo res v naslednjih mesecih pojavi kdo, definitivno sporočim. Nisem pa še obupala nad tistim, o katerem razmišljam. No ja, Tar_mar mi je danes sporočil spodbudne novice... :-)
no, bomo videli, se bomo prepustili in sporočim. Regina, le tako naprej, dobro ti gre. Veliko si videla kljub temu, da je bila slikica slabše kvalitete.
Bom pa še kdaj spila kakšno kavo in jo slikala s pravim fotoaparatom, pa se priporočam za takrat.
Pozdravček vsem, tebi, Regina pa pošiljam eno deteljico za srečo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version