Author Topic: kavina usedlina  (Read 117747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: kavina usedlina
« Reply #255 on: June 13, 2007, 06:20:38 PM »
Hej, Helena! ;D

Ne, ne se bat! :) Moraš se le paziti in si vzeti več časa zase!!!!!
Slavnost je na meji, bilo je in še bo! V glavnem lepi časi so na vidiku!- vidim nekaj zelo veselega!:) Tudi doma! Priložnost pa predvsem na službenem področju!
« Last Edit: June 14, 2007, 01:09:41 PM by Patrik »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #256 on: June 13, 2007, 06:30:03 PM »

No, površen pogled mi pove, da te čaka še ena pot- potovanje. Ponovno imaš na teh poteh stik z ljudmi, ki bo zate res veliko presenečenje. Ta oseba je sicer res zate, ali še bo vplivna, saj je on tisti, ki ti pomaga pri izpolnitvi želja! Sledeča družba je zate res fajn- imaš kraljico narisano in tudi bo dobro nate vplivala! Vidim pa, da pa sta dve drugi osebi, ki stojita nekeko na čelo. To bi lahko bil kakšen svet, ali kej podobnega. A so zate  pomembni ljudje. Vidim, da to srečanje nekako prehaja v zakotje- imaš jamo, kot da bi se to pred ostalimi "skrivalo" oz. da je to stroka zase!

Tudi to bo verjamem držale.  24. odpotujem v spremstvu z osmimi osebami, kot kaže pa bom po nekaj mesecih spet potoval, saj tako mi kaže tudi astro karta. .  Zanimivo, da poudarjaš še drugo osebo, i stojita nekako na čelu vsega.  V igri so trije, torej z enim komuniciram, druga dva odločata. Zelo me presenečaš Patrik in hvala, ker si si vzel čas.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #257 on: June 13, 2007, 06:33:13 PM »

Ma ni blema, Andres! V bistvo bi mi še bolje šlo v "živo"., kot to poudarjam, tak da bi se mogli enkrat res na samo na kavi dobit! :) :) :) No, pridem kaj še zvečer! Ajd, lp vsem!

Patrik

• Guest
« Reply #258 on: June 13, 2007, 11:18:53 PM »
Andres! :)

Predvsem ti na dnu šalčke dominira velik črn lunin krajec, ki je povezan in pomeni tujino. Bova pa zdaj pogledala še malo za prihodnost!
Veliko manjših spremembic te čaka, ob njih pa vidim eno ledeno svečo. Vidim, da bo ena stvar zate postala preteklost, na nek način jo boš pozabil. Kot voda, ki zmrzne, bo tudi ta stvar do neke meje "zmrznila"( predvsem se ti izpostavita dve sferi, odločanje med dvema stvarema in ena bo v tem primeru "zmrznila" in jo boš pustil pri miru). :) Torej naznanja na ohladitev, umiritev do te stvari! Mavrica, ki sledi pa naznanja prijetene pogovore, ugodni posli, srečo. V enem pogovoru boš definitvno uspel. Temu pa še sledi veliko spoznanstev, med katerimi boš morda srečal stare znance, ki jih dolgo nisi videl ( imaš veliko ptičev, ki se z vratovi stiskajo drug drugim). :) Doživel pa boš tudi veliko presenečenja.
Ravno opazujem tvojo pot. Vidim, da bo res dolga, dolga in na koncu ti ljudi, o katerih sem ti že govoril. Zanimovo, res! ;)

Ajd, Andres lepo se mi mej pa se slišiva;

lp
« Last Edit: June 15, 2007, 01:39:59 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #259 on: June 14, 2007, 01:26:32 PM »
Hej, hej Helena! :)

Malo sem se še poglobil v tvojo šalčko! Vidim, da ti srčki kar letijo. Simbolično pomeni, če loviš srčke, ravno to, da ti ljubezen v življnju veliko, veliko pomeni. Morda nezavedno, a vidim, da ti pristoji lepo obdobje. A ta ljubezen ( tvoja ljubezen do ljubljene osebe) je tudi ob enem nekako tudi lahko povezana s poti, če jih loviš- se pravi imaš pot, oz. kaže na ljubezen( ljubljenega), ki se izraža tudi na potovanjih, poteh, no neki v tem stilu. Težko je pravilno razložiti simboliko... :) Tudi osebno življenje ti bo predpostavljalo uživanje, čeprav nimaš vedno časa za vse!- pač tista ura! :)
« Last Edit: June 14, 2007, 01:35:10 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #260 on: June 15, 2007, 01:37:34 PM »
Res je, tista ura zna v življenju zatežit! :) :) A pri tem nisi ti vedno vse nedolžna! :D ;D

lp
« Last Edit: June 15, 2007, 01:52:17 PM by Patrik »

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #261 on: June 15, 2007, 11:05:31 PM »
Danes sem poleg cigank, pogledala se v skodelico. Na dnu sem videla zenski obraz s samo enim ocesom. Sama bi rekla, da to ne napoveduje kaj dobrega. Morda zenska oseba, ki je neiskrena do mene? Obraz pa je bil svetel.
Poleg kupcka usedline, ki ni bila cisto na dnu (to pomeni denar a ne?) je bil moski obraz, zelo "otecen" oz debel. Prav grozen  :o
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #262 on: June 15, 2007, 11:09:33 PM »

Tak, pa sem tu! ;)

Ženska z enim samim očesom nakazuje na žensko, ki ti je zelo "fauš" in ti zavida. Lahko, da je oseba, ki ti je blizu, saj svetla barva nakazuje tudi na osebo, ki se ti osebno  zdi zelo pozitivna in "svetla". Tako, da bi rekel, da je v tvoji bližini in se pazi! >:(
Kupček pomeni darilo ali pa denar! V glavnem, fajn pomeni. moški obraz, ki daje videz debelosti pa pomeni, da boš to dar, ki je lahko povezano tudi s finančne plati prav od moškega, ki daje videz okroglega oz. otečenga obraza!

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #263 on: June 15, 2007, 11:14:44 PM »
Hvala Patrik! Saj se mi je zdelo - za zensko ... zanimivo pa, nikoli nisem svetlobe obraza povezovala s tem, da bi mi oseba lahko bila blizu, temvec samo s tem, da je to poz znak in, da je oseba dobra. Kar pa ocitno ne drzi.
Vidis, tudi kupcek sem mislila, da je samo denar, sedaj vkljucujem darilo  ::)
Imam pa vedno polno poti ... Ponavadi iz ene velike poti - se razvejata dve ali celo tri.
Kar pa resnicno ne znam dolociti in cas v skodelici. Kako dolociti casovni razmik?
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #264 on: June 15, 2007, 11:24:40 PM »
  Hej! :)

V bistvo kaže svetla barva na dobrega človeka, a če je z enim očesom pa to pokvari! Pomeni bližine, v tem primeru res osebo, ki ti je blizu! ;) Kupček pa je specifičen pomen, ki loči darilo in denar. Če je kupček pokončne oblike, da gre visoko kvišku je denar, če pa normalen razvlečeni kupček pa darilo. Mogo bi videti ta kupček, da bi ti prav razložil! :) Poti pa dejanjsko kaže na tvoje poti, potovanj, ki jih bo še veliko in se bodo iz enega samega potovanja razvili v več poti. Lahko, da na potovanju še sprejmeš dodatne poti. Simbolično pa pomeni veliko poti, neodločenost v tebi in veliko novih možnosti. Pomenilo bi tudi lahko, da bi iz ene stvari lahko potegnila več možnosti, kar je tudi fajn, a bo tebi povzročalo veliko dvomov in neodločnosti! >:(
Tisto, kar je čisto na vrhu predstavlja dogodke, ki so blizu. Bolj ko greš dol, bolj so oddaljeni. Pomagaš si lahko sicer s številkami- če se seveda narišejo in pomenijo dneve, mesece, leta, odvisna, ki ležijo! :) Tukaj si lahko pomagaš tudi z začetnicami mesecev npr.: M za marec ali maj, a moraš paziti, da ne zamenjaš za ime! To jaz že avtomatsko nekako vidim, a ni določenega pravila za to. Pogosto, če poleg osebe stoji črka- te pomeni ime za osebo!

Kaj praviš, da si bla pri cigankah in so ti one šlogale....? ;)

lp
« Last Edit: June 15, 2007, 11:26:12 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #265 on: June 15, 2007, 11:28:32 PM »
Zdaj me že firbec mantra! ;) Povej, kaj si še vidla v skodelici.... :)-;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #266 on: June 15, 2007, 11:29:41 PM »
ciganka sem sama sebi  ;D
zdaj bo malce smesno vprasanje, ampak ga moram zastavit  ;D namrec: Dostikrat se mi zgodi, da v skodelici vidim "direktno dogajanje" - spolnega akta.
Spolnost v skodelici pomeni direktno spolnost ali je to samo sopomenka za kaj drugega?
To mi je res zanimivo, ker je vse tako natancno izrisano.  ;D

Patrik

• Guest
« Reply #267 on: June 15, 2007, 11:35:31 PM »
Aha! :) :) Zanimivo, samo vedi, da ni tako fajn, če gledaš sama sebi! Lahko prinaša nesrečeo:/ no, se jaz si tudi večkrat gledam! :D

Ja, spolnost pomeni na ljubezen, torej res nakazuje tudi dobesedno na spolnost. ;) In tudi tukaj bi lahko izstopalo tvoje hrepenje po zvesti ljubezni in partnerstvu. Vsekakor je povezano s tvojimi čustvi, ki jih boš v prihodnosti močno razvila! :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #268 on: June 15, 2007, 11:43:24 PM »
No, saj v skodelico res ne gledam pogosto, si pa zato toliko bolj zapomnim, kaj se je nabralo v vseh teh letih  ;D
Zanimivo pa, ce primerjam: Npr. sama imam vedno polno-zivo: izrisano, ogromno simbolov, vse nasiceno z risbicami  :) prijateljica pa ravno obratno: nekje do polovice skodelice se kaj, ostalo sama belina in tudi na dnu samo usedlina, docim se meni usedlina vedno izmakne iz dna skodelice in je ze na dnu kaj izrisano.
Se po tem lahko vidi tudi zivljenski stil osebe, karakter?

Patrik

• Guest
« Reply #269 on: June 15, 2007, 11:50:27 PM »

Hej :)

Ja, to, da imaš polno slikic, kaže nekako na tvoj življenski stil, ki je včasih prenatrpan, in lahko ob tem doživljaš občutek "polnosti" in živčnosti. Kaže na prenapolnjenost tvojega urnika in življenja nasploh! ;) Veliko časa ti bo šlo mimo oči, a vedi, da kljub tvoji polnosti lahko to vpliva na tvoj "razvoj", ki se odraža na čustvenem področju. Veliko stvari se ti torej obeta! ;)
Prijateljica pa v sebi potemtakem čuti( bo čutila) praznino, ki jo tlači v sebi! Večkrat bo zaskrbljena(v mislih), v dvomih... Kaže bolj na uravnovešeno in mirno obdobje, če je vse bolj belo. A vseeni bi jo lahko nekaj skrbelo; je v skrbi zaradi ene določene stvari.