Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #180 on: October 05, 2012, 11:32:59 AM »
Naredil bom še eno sporočilo podobno predhodnim.  Ponovno rajši ne govorim za koga in kaj naj bi šlo. Velja, da gre za tisto ali tistega, ki bo imel pravo videnje, nekakšno olajšanje. 

Pravzaprav bi to lahko naredil vsakdo med nami, vendar menim, da je trenutek pravi le za tisto, tistega, ki bo videl.

Res je malo zakompliciran moj tekst zgoraj. A naj tako ostane še malo. 
Preprosto zamižite in poslušajte pesem in napišite o vaši viziji. 
Andres

Joj a si moral to pesem dati gor no. Tale ima pa posebej shranjeno mesto v mojem srcu. Tako da ne premorem neke pametne vizije, ker ko jo slišim me vedno prestavi v čas, ko sem bila mlada, zaljubljena, svobodna in predvsem JAZ.

Ja saj  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #181 on: October 05, 2012, 03:31:35 PM »
Meni se je pri poslušanju zadnje pesmi ogromno podob zvrstilo, od jate ptic,do nekega srednjeveškega plesa, vožnje z avtom, gledanja zvezd... Skozi vso to mešanico, pa sem dobila sporočilo, kako pomembno je biti v harmonij  s samim seboj in naravo, ter da vse teče, se premika,ampak damini potrebno za nič skrbeti, ker je vse v najlepšem redu. Res zanimiva izkušnja. Hvala :)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #182 on: October 05, 2012, 03:38:04 PM »
Uff ta pesem ma pa posebno mesto v mojem srcu hmmm

V mojem tudi. V prvi vrsti me spominja na neko zelo žalostno obdobje v mojem življenju. Ampak me kljub temu ne navdaja z negativnimi občutki, ampak z lepoto. Zelo lepa pesem je. Vse stvari, ki so se mi zgodile v življenju, ne glede na to, ali so bile slabe ali dobre, so bile čudovito darilo, priložnost za razvoj. Bile so najprimernejše zame v tistem času, na tisti stopnji razvoja. In rada jih imam. Ker so del mene, del življenja, del čudovitega sveta, v katerem prebivamo.
Pa to nostalgično, retro vzdušje ... Obožujem.

Hehe, sem vpisala v Google naslov te pesmi, da si preberem njeno besedilo ... In je bil link obarvan vijolično, kar pomeni, da je najbrž že nekdo na tem računalnku nedavno iskal isto pesem ...  :o
« Last Edit: October 05, 2012, 03:44:54 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #183 on: October 05, 2012, 04:02:06 PM »

Joj a si moral to pesem dati gor no. Tale ima pa posebej shranjeno mesto v mojem srcu. Tako da ne premorem neke pametne vizije, ker ko jo slišim me vedno prestavi v čas, ko sem bila mlada, zaljubljena, svobodna in predvsem JAZ.

Mlada, japajade, zdaj si stara, ane  :P ;)

Ob poslušanju sem si predstavljala, da letim...pod mano pokrajina. Najprej travniki in žitna polja, lepo košato drevo, nato nad gorami s snegom in končno nad morjem. Vse je bilo spokojno in nobenih skrbi več.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #184 on: October 05, 2012, 10:08:43 PM »
Jaz sem pa videla les, obdelan. Temno rjav oreh.  (ok, zadnje dni imam veliko opravka z njim)
Kot nekakšna skinja, ki se je odprla. Kot da bi odprla Pandorino skrinjico.
In potem plesalka, ki "pleše". U bistvu je pa bil vrtiljak. (takšen, ko posedejo otroke gor in potem jezdijo konjiče ipd...)
Pa vijolčna barva. Spokojnost.
Na začetku tudi podobe gradu oz. visokega stolpa.
Pesem drugače nima nekega posebnega mesta pri meni.

zanimivo  ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: October 05, 2012, 11:10:19 PM »
Jaz sem se najprej znašla na samotni cesti, res osamljena...

Potem sem se odločila, da to ne bom več in sem stopila skozi vrata, od koder sem optem poletela na krilih res ogromne ptice svobodi naproti. Ko me je ptica odložila, sem pristala v objemu moškega, s katerim sva nato hodila skupaj po poti.

Moje potovanje se je nato končalo visoko nad oblaki, čisto blizu sonca, kjer sem nato zopet srečala ogromno ptico - šele nato sem spoznala, da je ta ptica feniks. Enostavno sva samo bila en zraven drugega, potem pa je energija ptice prešla v moje telo in me naredila močnejšo.

:o :o :o
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #186 on: October 06, 2012, 05:04:22 AM »
Res je. Mislil sem ta post. Začetni od tega sporočila.

Andres

Super, potem glede na svoje videnje predvidevam, da bom zmagala v borbi, ki jo trenutno doživljam, ko uporabim vse znanje iz vseh časov in prostorov  :)

MIslim, da glede na videnje boš zmagala, kar si še najbolje ugotovila tudi sama.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #187 on: October 06, 2012, 05:07:36 AM »
Glede na zadnjo pesem bom še malo počakal in potem napisal.  Velja tudi, če sleherna med vami, po navodilih posluša še enkrat, če ji je do tega.  Naj napišem, da do sedaj nobena ni zadela. Maja je bila v delu posta  za malenkost blizu, čeravno ne pomeni, da je napisala, oziroma videla točno tisto o čemer govori sporočilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #188 on: October 06, 2012, 06:34:13 AM »
In že je tu novo sporočilo za vas, ki si ga boste mogle glede na videnje same najti.  Zakaj dodajam še predno ste vse poslušale in odgovorile na predhodnega? Predvsem zato, ker  sem nocoj notri padel in bo potem šlo, če to to ne storim takoj.   

Pravzaprav bi pri tej pesmi rajši, da mi svoja videnja pišete na privat, saj tako, rajši kot javno, boste tudi same želele. 

No, nekaj descev je še vseeno na forumu zato velja tudi za vas. 

Vaš portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #189 on: October 06, 2012, 12:20:52 PM »
Maja je bila v delu posta  za malenkost blizu, čeravno ne pomeni, da je napisala, oziroma videla točno tisto o čemer govori sporočilo.

Ker je Resnici najbližje tisto, kar je, kot Ona sama, RESNIČNO. Kar je stvarno, zemeljsko, življenjsko. In tu je vse, kar človek potrebuje.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #190 on: November 12, 2012, 06:41:04 AM »
Danes vam bom ponovno napisal sporočilo. Gre za našo članico, ki ima temnejše, bržkone temno rjave lase. Naj si bodo pobarvani ali naravno takšne barve, pač taka izgledaš. 
Mislim, da te v prihodnje čaka posebna sreča.  Mogoče je to loterija ali darilo (ne božično) pač nekaj česar se boš razveselila.   Da se ti to uresniči, oziroma, da boš na pravi poti moraš iti k blond starejši gospe.  Napelji jo na pogovor, kar pri njej ne bo težko saj je zgovorna, potem pa čakaj kaj ti bo sama od sebe rekla in bo to obenem tudi znak za tvojo srečo.  Ne vem sicer katera je bila z arabcem ali črncem. Ti ali pa ta starejša gospa.  Pač svet je majhen zato se tudi daljši najdejo.  Sicer pa je vse odvisno kako veliko roko ima moški. Ni res?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: November 12, 2012, 09:38:15 AM »
Hvala Andres. Tvoja sporočila so tako zanimiva  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #192 on: November 12, 2012, 02:14:30 PM »
 :laugh: :laugh:
glede na to, da sem rjavolaska, bom že našla kakšno blond starejšo gospo, ki je bila s črncem ali arabcem, samo da pridem do te posebne sreče ;) Bom pa za vsak slučaj še srečko za loto kupila ;D :laugh:
Andres, zanimiva so tale tvoja sporočila, mogoče nam lahko napišeš še velikost tvoje roke ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #193 on: November 12, 2012, 06:57:59 PM »
Andres, zanimiva so tale tvoja sporočila, mogoče nam lahko napišeš še velikost tvoje roke ;)

Sasa.

Ne vem od kje se roka meri za kriterije ki jih imaš v mislih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #194 on: November 12, 2012, 07:03:46 PM »

Sasa.

Ne vem od kje se roka meri za kriterije ki jih imaš v mislih.

Andres

Kje sem pa sedaj jaz vmes vskočila  :laugh:

Andres, prašala te je Sanjalka, ne jaz  ;) :P

Mogoče je pa post namenjem meni, čeprav jaz nisem bila z Arabcem nikoli, naravni lasje pa tudi niso zleo temno rjavi  :laugh: ;D
9ZK 674