Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Sporočilo za tebe. 3.del
Andres:
Danes vam bom ponovno napisal sporočilo. Gre za našo članico, ki ima temnejše, bržkone temno rjave lase. Naj si bodo pobarvani ali naravno takšne barve, pač taka izgledaš.
Mislim, da te v prihodnje čaka posebna sreča. Mogoče je to loterija ali darilo (ne božično) pač nekaj česar se boš razveselila. Da se ti to uresniči, oziroma, da boš na pravi poti moraš iti k blond starejši gospe. Napelji jo na pogovor, kar pri njej ne bo težko saj je zgovorna, potem pa čakaj kaj ti bo sama od sebe rekla in bo to obenem tudi znak za tvojo srečo. Ne vem sicer katera je bila z arabcem ali črncem. Ti ali pa ta starejša gospa. Pač svet je majhen zato se tudi daljši najdejo. Sicer pa je vse odvisno kako veliko roko ima moški. Ni res?
Andres
Tea:
Hvala Andres. Tvoja sporočila so tako zanimiva :-*
sanjalka:
:laugh: :laugh:
glede na to, da sem rjavolaska, bom že našla kakšno blond starejšo gospo, ki je bila s črncem ali arabcem, samo da pridem do te posebne sreče ;) Bom pa za vsak slučaj še srečko za loto kupila ;D :laugh:
Andres, zanimiva so tale tvoja sporočila, mogoče nam lahko napišeš še velikost tvoje roke ;)
Andres:
--- Quote ---Andres, zanimiva so tale tvoja sporočila, mogoče nam lahko napišeš še velikost tvoje roke ;)
--- End quote ---
Sasa.
Ne vem od kje se roka meri za kriterije ki jih imaš v mislih.
Andres
sasa:
--- Quote from: Andres on November 12, 2012, 06:57:59 PM ---
--- Quote ---Andres, zanimiva so tale tvoja sporočila, mogoče nam lahko napišeš še velikost tvoje roke ;)
--- End quote ---
Sasa.
Ne vem od kje se roka meri za kriterije ki jih imaš v mislih.
Andres
--- End quote ---
Kje sem pa sedaj jaz vmes vskočila :laugh:
Andres, prašala te je Sanjalka, ne jaz ;) :P
Mogoče je pa post namenjem meni, čeprav jaz nisem bila z Arabcem nikoli, naravni lasje pa tudi niso zleo temno rjavi :laugh: ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version