Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #150 on: October 02, 2012, 06:51:28 PM »
Jaz bom poslusala jutri. Zdaj nisem sama.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #151 on: October 02, 2012, 09:08:06 PM »
Sem se znašla na morju, ob obali, vmes plesala z moškim, bilo je igrivo, nasmejano, romantično, lepo,moškega nisem prepoznala :) potem čepim sama ob morju, sem zamišljena in spet plešem in to se menjava. Proti koncu plešem v krogu z mojima otrokoma, držimo se za roke, se smejemo in smo zelo povezani, smo kot razposajeni otroci...
Ah, lepa vizualizacija je bila tole :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #152 on: October 03, 2012, 05:15:30 AM »
Nobena med vami ne ustreza videnju.  Morda je ena še najbližje.  Bom pa kmalu napisal za kakšno videnje naj bi šlo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #153 on: October 03, 2012, 08:51:48 AM »
No glede na to, kaj sem čutila jaz, nisem ustrezna.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: October 03, 2012, 09:00:55 AM »
Nobena med vami ne ustreza videnju.  Morda je ena še najbližje.  Bom pa kmalu napisal za kakšno videnje naj bi šlo.

Andres

Super, rada te berem

Sem pa čisto prevzeta z mandalami, tako da najbrž se me kaj drugega težko prime  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #155 on: October 03, 2012, 09:06:19 AM »

Andres

Sem že radovedna za kakšno videnje naj bi šlo.
Imaš zanimiva pisanja, tako da Andres, radi te beremo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #156 on: October 03, 2012, 10:37:42 AM »
Lahko bi to večkrat ponovili :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #157 on: October 03, 2012, 11:51:30 AM »
Jaz mam očitno preveč bujno domišljijo  :o Sem šla v neki drug čas in prostor, nekam na energetsko močno mesto, okoli mene sama narava, travniki, kamni postavljeni na način kot neko svetišče - tam se sproščam. Prihod vojakov in borba z njimi, čutim moč, pogum itd. Potem pristanem v "današnjem" času, spet sedim na istem mestu vendar v tem telesu. Mesto je zdaj drugačno, vendar energetsko še vedno močno. Tam meditiram in se povežem s to energijo teh prednikov, te moči in poguma  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #158 on: October 03, 2012, 02:40:25 PM »
Jaz mam očitno preveč bujno domišljijo  :o Sem šla v neki drug čas in prostor, nekam na energetsko močno mesto, okoli mene sama narava, travniki, kamni postavljeni na način kot neko svetišče - tam se sproščam. Prihod vojakov in borba z njimi, čutim moč, pogum itd. Potem pristanem v "današnjem" času, spet sedim na istem mestu vendar v tem telesu. Mesto je zdaj drugačno, vendar energetsko še vedno močno. Tam meditiram in se povežem s to energijo teh prednikov, te moči in poguma  :o

12 hiša, 12 hiša, bravo Jane, pri tebi to res deluje ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #159 on: October 03, 2012, 02:44:08 PM »
Verjetno res, meni si ni težko predstavljat karkoli res.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #160 on: October 03, 2012, 03:58:56 PM »
Vidite, kako se v bistvu odraža naša osebnost in hotenja tudi v "videnjih", vsako nekako videla svoje interesno območje, le jaz nič  :). Pri meni je problem, da sem besedni, ne vizuelni tip. Stvari si predstavljam z besedo. Recimo, če si zamišljam drevo, težko vidim pred sabo drevo, v bistvu mislim nanj in ga moram kao čutit... ne znam pojasnit.  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #161 on: October 03, 2012, 04:02:56 PM »
Rena vem kaj mislis, saj tudi jaz vcasih ne vidim slike, ampak berem besede :))

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #162 on: October 03, 2012, 04:05:55 PM »
Verjetno sta po Jungu miselni tip. Jaz sem npr. tudi miselni tip, pa bi prej rekla, da sem čustveni, glede na to, da imam tri planete v  :rak.
Lahko si izračunata kateri tip sta in bosta potem lažje razumeli kako delujeta.
Miselni tip bo vedno najprej razmislil in potem deloval, njegova senca pa so čustva, tako da tak tip težko sprejme, ko nekdo joka za vsako najmanjšo stvar, saj on deluje razumsko.
No, tako na hitro.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #163 on: October 03, 2012, 04:48:57 PM »
O pa presneto dobro znam čustvovat, še preveč, prav moteče kdaj. Z moj naj frendico se glih temu najbolj reživa, ker sva dvojčici v čustvovanju. Jz pa mislim, da je to bolj "tehnično" delujoča plat osebnosti  ;). Recimo, enkrat je bila oddaja, kako se učimo. In sicer nekateri morajo risat asociacije, nekateri poslušat, nekateri videt...ipd.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #164 on: October 03, 2012, 05:21:29 PM »
O pa presneto dobro znam čustvovat, še preveč, prav moteče kdaj. Z moj naj frendico se glih temu najbolj reživa, ker sva dvojčici v čustvovanju. Jz pa mislim, da je to bolj "tehnično" delujoča plat osebnosti  ;). Recimo, enkrat je bila oddaja, kako se učimo. In sicer nekateri morajo risat asociacije, nekateri poslušat, nekateri videt...ipd.

Ja, saj to je to.
Po Jungu so 4 tipi:
miselni-čustveni
intuitivni-čutilni

In pri miselnem deluje pač razum, ampak ko se vklopijo čustva je to lahko cel kaos, ker je to pač inferiorna funkcija in neobvladljiva....
To ne pomeni, da miselni tipi nimamo čustev, samo ne znamo jih najbolje obvladovati, ker nas lahko preplavijo, ker so v naši senci...