O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (42/116) > >>

Missy:

--- Quote from: Tea on January 17, 2012, 06:52:19 PM ---
--- Quote from: Missy on January 17, 2012, 06:27:09 PM ---
--- Quote from: Tea on January 17, 2012, 02:29:30 PM ---
--- Quote from: Missy on January 17, 2012, 01:30:56 PM ---Prosila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni?

Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala!  :-*

--- End quote ---

Mogoče ne ravno po načrtih, vendar pa se leto izteče tako, kot se mora. Torej nič panike na področju študija.

Tudi na ljubezenskem področju so možnosti nekje po sredini leta. Nekak pa vse kaže na tujino ali tujca - hm - kam pa greš na počitnice?

--- End quote ---

Živim v tujini in bom še nekaj časa..zaenkrat v Španiji, jeseni ZDA.. :) Kar se tiče študija pa res lepo slišat, da ne bom preveč paničarla, ker se s tem zadnjim letom res borim (v tujini končujem vzporedni študij in bi želela diplomirati še na drugi fakulteti, preden se odpravim čez lužo na magisterij)..

Samo še vprašanjce: ta ljubezen, ki se kaže - je nekaj trdnega?

--- End quote ---

Ja, kaže da JA

--- End quote ---

Najlepša hvala za vpogled in lepe novičke! Javim kako se kaj razplete. ;)

Maja:

--- Quote from: Tea on January 17, 2012, 02:50:57 PM ---
--- Quote from: Maja on January 17, 2012, 02:44:14 PM ---Da si ne bom samo sama gledala ... Ker včasih že nič ne vidim več ... :(
Lahko še jaz za svojo službo vprašam? Bo kaj novega v kratkem?

--- End quote ---

Itak - Princ čaš napoveduje prihod in veselje ob premikih in spremembah. Kar poletela boš na nepričakovano povabilo .................

--- End quote ---

Tea, hvala!  :-* Boljše karte skoraj ne bi mogla dobiti.

Ametist:
Dobro jutro,

danes ob 6.50 mi je padla ideja, ki bi se lahko v bodoče izkazala za zelo dobro v širšem smislu. Sprašujem, ali je to ideja, ki bo obrodila sadove, ali je zgolj ideja in naj nanjo pozabim?

Hvaležna bom za odgovor. :)

Tea:

--- Quote from: Ametist on January 18, 2012, 08:19:50 AM ---Dobro jutro,

danes ob 6.50 mi je padla ideja, ki bi se lahko v bodoče izkazala za zelo dobro v širšem smislu. Sprašujem, ali je to ideja, ki bo obrodila sadove, ali je zgolj ideja in naj nanjo pozabim?

--- End quote ---

Mislim, da je to zelo dobra ideja, ki jo lahko spraviš v materializacijo

Ametist:

--- Quote from: Tea on January 18, 2012, 12:44:37 PM ---
--- Quote from: Ametist on January 18, 2012, 08:19:50 AM ---Dobro jutro,

--- End quote ---

Mislim, da je to zelo dobra ideja, ki jo lahko spraviš v materializacijo

--- End quote ---

Tea, hvala. Mislim, da bomo o tej ideji v bodočnosti še skupaj kako rekli :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version